НАРОДНИ танци
Модератори: ники, Methuselah
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Благодаря! Това че те радваме ме радва! 
Moonlight, ако нещо не ти е ясно можеш да ме питаш.
Ето още един танц:
http://www.youtube.com/watch?v=8RkakzticWU
Moonlight, ако нещо не ти е ясно можеш да ме питаш.
Ето още един танц:
http://www.youtube.com/watch?v=8RkakzticWU
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Всичките танци от Юбилея са качени на Youtube и Vbox7.com (zazz.bg).
Случайно разбрах че в момента в София се провежда фолклорен фествивал!
http://www.sofiafest.com/3.html
Закриването е на 19-ти на площад Батенберг от 20:00, с концерт. Вероятно и утре ще има пак там и по същото време, тъй като това е основната сцена, но не съм напълно сигурен, нямам информация... А и от 21:00 пред Александър Невски щяло да бъде 'Това е България'?
Случайно разбрах че в момента в София се провежда фолклорен фествивал!
http://www.sofiafest.com/3.html
Закриването е на 19-ти на площад Батенберг от 20:00, с концерт. Вероятно и утре ще има пак там и по същото време, тъй като това е основната сцена, но не съм напълно сигурен, нямам информация... А и от 21:00 пред Александър Невски щяло да бъде 'Това е България'?
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
-
figure_skater
- В началото бе словото
Здравейте на вс
Аз ще ще съм пирва година студентка по специалност Софтуерно Инженерство.Като вас и аз мн обичам народната музика и чуя ли я просто кравта ми кипва и не мога да се спра.Но за съжаление не знам кои знае колко фора и подобни съчетания,за това съм адски навита да се запиша в този ансамбъл.Та ако не изникне нещо спешно в четвъртък сам първа писта там.
Бтв то там на лиляна димитрова няма ли и модерен балет,щото една съученичка(така де,вече бивша такава) маи ходеше точно там и имаше някакви подобни концерти
еми май това е от мен,а да казвам се Янка и съм руса,та ако някой от тук редовните посетители на тази тема ме забележи в близките 1-2 пъти да гледам от страни - моля да се обади
Мн се радвам,че има млади хора като мен и вас, който обичат народната музика и ритми
4ао за сега от мен
Аз ще ще съм пирва година студентка по специалност Софтуерно Инженерство.Като вас и аз мн обичам народната музика и чуя ли я просто кравта ми кипва и не мога да се спра.Но за съжаление не знам кои знае колко фора и подобни съчетания,за това съм адски навита да се запиша в този ансамбъл.Та ако не изникне нещо спешно в четвъртък сам първа писта там.
Бтв то там на лиляна димитрова няма ли и модерен балет,щото една съученичка(така де,вече бивша такава) маи ходеше точно там и имаше някакви подобни концерти
еми май това е от мен,а да казвам се Янка и съм руса,та ако някой от тук редовните посетители на тази тема ме забележи в близките 1-2 пъти да гледам от страни - моля да се обади
Мн се радвам,че има млади хора като мен и вас, който обичат народната музика и ритми
4ао за сега от мен

- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка: