Колко? Две ще ми бъдат ли достатъчни?крис написа:да, ще ви трябват престилки:) ( съвет - има в магазините за работно облекло)
Значи и тревичката оправят в наша чест.
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
на мен и една ми стигна, през първия семестър я изискват само по ОНХ, за упражненията по АМР, зоология и цитология не е задължителна, само ако имаш желание, аз понякога си я носех, защото се чувствам...по-такаira написа:Колко? Две ще ми бъдат ли достатъчни?крис написа:да, ще ви трябват престилки:) ( съвет - има в магазините за работно облекло)
Значи и тревичката оправят в наша чест.
Ахъ, ясно. Аз тъкмо една имамкрис написа:на мен и една ми стигна, през първия семестър я изискват само по ОНХ, за упражненията по АМР, зоология и цитология не е задължителна, само ако имаш желание, аз понякога си я носех, защото се чувствам...по-такаira написа:Колко? Две ще ми бъдат ли достатъчни?крис написа:да, ще ви трябват престилки:) ( съвет - има в магазините за работно облекло)
Значи и тревичката оправят в наша чест.за втория семестър ще ви трябва за две химии - аналитична и органична, ама тази същата пак ми беше достатъчна

Хаха, глупостите са едни папки и книжчици, в които пише за правата и задълженията на студентите. Освен това ви раздават и студ. книжки, които обаче в никакъв случай не са към глупостите.крис написа:миличкатаcufff написа:Уф, защо се почва толкова късноВече нямам търпение. Още на първия ден ли ще имаме лекции?
не, само шишиньова ще ви поговори малко, ще ви раздадат някакви глупости и после ще си препишете програмата, понеже в нашия факултет не я дават разпечатана.
Спокойно, преди всичко бъдете спокойни и не възлагайте мн големи надежди, за да не се окаже, че нищо не е така, както сте го очаквали.Insipidity написа:Пу си аз!:) и аз съм нетърпелив да започнем лекции:)Дано да има някой готини хорица