Кой къде е приет -втора нова специалност???

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

assia
В началото бе словото

Кой къде е приет -втора нова специалност???

Мнение от assia »

:P Мен ме приеха културология -има ли някой събрат или събратка :lol: по съдба?
IvoYoo
В началото бе словото

Мнение от IvoYoo »

Аз съм вече 4 курс във втората ми специалност - МО:)
Mimi

Мнение от Mimi »

Кога излезе класирането бе хора,аз всеки ден ги дебна
докога са сроковете за записване
знаете ли
IvoYoo
В началото бе словото

Мнение от IvoYoo »

Mimi, аз когато кандидатствах се записах чак на 30 септември, защото нещо бяха сбъркали класирането.
Mimi

Мнение от Mimi »

аз за тазгодишното класиране питам дали е излязло
IvoYoo
В началото бе словото

Мнение от IvoYoo »

ами вчера бях в ректората и не видях да има нещо, но все пак не съм сигурен
Аватар
Extraordinary
В началото бе словото

Мнение от Extraordinary »

Заповедта с класирането излезе на 13.09. Разпечатките са до каб. 239. В седемдневен срок от издаването на заповедта трябва да се запишете по факултети (само не знам дали 7 работни или календарни). Поне това пишеше като проверих аз :)
The real God taketh heed lest a sparrow fall; but the God created from human vanity sees no difference between an eagle and a sparrow.
Аватар
bvz
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от bvz »

Социология :lol:
Mimi

Мнение от Mimi »

А какъв е бил проблемът с класирането,IvoYoo,че чак на 30ти си се записал,понеже мен ме няма в списъците и утре ще ходя да се разправям...никва логика в тоя унивеситет...
IvoYoo
В началото бе словото

Мнение от IvoYoo »

Mimi, бяха ми изгубили уж молбата. Аз бях кандидатствал за две специалности, едната от които имаше неограничен прием и нямаше проблеми. и излязоха всички класирания, а мен ме нямаше никъде. В продължение на 2 седмици всеки божи ден съм "цъфвал" в 9 сутринта пред 239 кабинет и съм се разправял до обед с Жолиета Атанасова. Тя отначало искаше да изкара, че не съм си подал молба, ама си пазех листа с входящите номера. После почна да ми разправя, че били изгубили молбата. Най-накрая в последния ден, аз отидох там и им казах, че отивам в кабинета на Биолчев да се разбера лично с него. За 15 минути, откриха и двете молби, класираха ме и в двете специалности и оставаше само да се запиша. Нямам представа защо бяха тия номера, предполагам, че е било опит да пробутат някой свой човек в МО.
Стискам ти палци да се оправиш и ти. Просто не се отказвай, в повечето случай е война на нерви.
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

IvoYoo, а каква е първата ти специалност?И мислиш ли,че можеш да се справяш с изпитите?
Toto-I will remember
IvoYoo
В началото бе словото

Мнение от IvoYoo »

Ice_Spirit журналистика ми беше първата специалност. Вече и магистратура изкарах там. Изпитите в МО не са никакъв проблем, много от тях са дори по-лесни от тия в журналистиката. Според мен никой не би имал проблем да се справи, ако втората му специалност е МО
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

IvoYoo- не надценявай толкова журналистиката :) Ако се бориш за 3 на изпитите в МО определено нямаш проблеми :)
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
IvoYoo
В началото бе словото

Мнение от IvoYoo »

Creed, по-скоро не надценявай толкова МО. Поне 50% от изпитите можеш да ги вземеш с оценка от 4,50 нагоре без да погледнеш учебник. За останалите ти се налага да учиш по малко, но без да се преуморяваш:)
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Аз никога не съм надценявала МО,даже напротив ,доста критикувам специалността(ако се разровиш или си чел постовете ми) :)
Но като цяло като гледам какви неграмотни журналисти пишат..ужас ме обхваща.. Нищо лично,разбира се :) Искрено се надявам да си от другата част :))
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”