Какво правите ако не ви приемат за общежитие?

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Аватар
softy
От дъжд на вятър

Мнение от softy »

Blood Countess написа:Едва ли ще остана извън класацията. Коефициент 5,7 ми гарантира уютно местенце, нали? :roll:
Твърде уютно местенце наистина!!! Хлебарките вечер ти разказват приказки за лека нощ! :D
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Хлебарките са по-силна от нас раса.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
Licenti0us
От дъжд на вятър

Мнение от Licenti0us »

Абе,_ти_си_ненормален_бе! написа:Хлебарките са по-силна от нас раса.
да, ама плъховете ще ги победят
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly аway.Listen to the words I say]
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

А тях ще ги победи флуда и спама! :roll: :twisted:
П.П. Не се отплесвайте от темата прекалено!
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Аватар
aLeSq
В началото бе словото

Мнение от aLeSq »

Аз знам че има и нещо като социална класация "Трета класация", за която се гледа дохода и семейно положение (брат, сестра учащи в друг град)... има ли такова нещо?Четох че документите се подават в началото на октомври.А какви документи?
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

да и аз се чудя за документите какви са :?
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
Аватар
Арлина Мей
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Арлина Мей »

доста е мистериозно и мен ме вълнува какви са. Ще взема да се обадя в канцеларията да попитам в понеделник, защото в информационния форум не са указани документи, а само условия:
След като премине класацията на новоприетите студенти, както и Първа и Втора класация за горните курсове, се провежда Трета класация, в която могат да участват всички некласирани до този момент от новоприетите и горните курсове. Моля да обърнете внимание, че НЯМА ВТОРА КЛАСАЦИЯ ЗА НОВОПРИЕТИ СТУДЕНТИ!. Некласираните от тях могат да участват в Трета класация, ако подадат необходимите документи за това в указаните срокове.

За Трета класация е заделен 5 % от легловия контингент на общежитията.
Критериите, по които ще се проведе тази класация, са следните:
- студенти от семейства с още едно дете учещо извън населеното място, където живеят родителите, при доход на член от семейството не по-голям от 360 лв. ;
- студенти, на които и двамата родители са безработни; пенсионери; безработен и пенсионер;
- при наличие на свободни места след удовлетворяване на горните два критерия, до изчерпване на контингента за трета класация кандидатстващите се класират според средномесечния доход на член от семейството по възходящ ред.

Сроковете за Трета класация са:
- подаване на документи - от 29.09.2007 г. до 04.10.2007 г.
- обявяване на резултатите - на 10.10.2007 г.
Аватар
Merry-go-round
В началото бе словото

Мнение от Merry-go-round »

Документите, които искаха миналата година, бяха бележки за доходите на двамата родители за последните 6 месеца и бележка от училището на брата/сестрата, с която се уверява, че учи във въпросното училище. Мисля, че това беше всичко необходимо.
vixen_
В началото бе словото

Мнение от vixen_ »

А дали е възможно да си напи6е6 по висок успех от реалния и да не те хванат?Какви проверки правят освен уверението,което искат след като се настани6?
Аватар
tonia kostova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tonia kostova »

как е 42б?много ли е шумен и става ли за живеене?
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

42б е раят на СГ.
А за проверките...нас едно време ни плашеха, че 10% случайно избрани уверения се проверяват. Доколко е истина, не знам. Аз така и не разбрах какво точно влиза в тоя успех и е много вероятно да съм го надвишавала с някоя стотна :lol:
Bright
В началото бе словото

Мнение от Bright »

добре де, а ако доходите на родителите са по-високи от определените за това класиране трябва ли да нося бележки?
Step out of line and I'll teach you how to fly...
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Е те ако са по-високи от обявените най-вероятно няма шанс да те вземат...
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
sapio
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от sapio »

tonia kostova написа:как е 42б?много ли е шумен и става ли за живеене?
Е т'ва според мен си е най-гадният блок за живеене. Шумен, пренаселен... абе гаден си е, ако търсиш малко почивка вечерта. Но за сметка на това е най-емблематичен. Ако това е успокоение за някого :)
Аватар
wwayfarer
В началото бе словото

Мнение от wwayfarer »

sapio написа:
tonia kostova написа:как е 42б?много ли е шумен и става ли за живеене?
Е т'ва според мен си е най-гадният блок за живеене. Шумен, пренаселен... абе гаден си е, ако търсиш малко почивка вечерта. Но за сметка на това е най-емблематичен. Ако това е успокоение за някого :)
Моят блок:)))))))) Аз си го харесвам, такъв уютен изглежда.. Харесва ми и че има забутано димно кафе,което за сега само съм го гледала от отвънка и пускат приятна музика вътре та посрещането като се прибираш е хубаво;) и черното куче, което спи в ъгъла пред входа!! Моето куче - Чернушко ;)) 8) 8) Дано не е шумен след 1 октомври както казвате. :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”