Класирането за общежитие

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Бетооон :)
Бях малко ауей, в случай, че още не са ти отговорили:
Втора класация излиза на 29 септ., настаняването -- от 29 до 4.
Има и трета, на която участват всички некласирани + некласираните първокурсници. Класират се по бал. Тя излиза на 10 октомври :)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Мерси. Прочетох им днес заповедите. Никакво време нямах да чета тея дълги чаршафи.
Изображение
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

В такъв случай... може ли аз да те помоляяяя...
...просто да разкажеш как е минало, тъй като и на мен ми предстои, ама чак в последния момент на 21ви, и просто не искам да се лутам излишно (или по-лошо -- да се залутам фатално дълго :? )
Та, ОТКЪДЕ точно си взимаш молба за корекция на успеха, ВЕДНАГА ли я попълваш, СЪЩАТА ли е като тази, която попълвахме юни, и НА КОЙ я предаваш?
Мерси предварително :)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

Отиваш в комисия в 42Б и там едни "отзивчиви" хора трябва да ти дадат листче напечатано, на което си попълваш входящия номер от молбата от юли, трите имена, егн-то, факултета, курса, специалността, предишния успех, коригирания успех, броя невзети изпити, ако има такива, датата и подпис.
Работа е бърза, стига да няма хора. Забравих им разписанието кво беше. Сега да ти кажа часове, мога да те подведа. Помня, че имаха един час обедна почивка. Май от един... Но иначе процедурата е нищо работа.

Изображение
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

MERCES_LETIFER написа:Не.

уктц: и все пак, не е ли твърде необичайно успехът за втора класация да е по-висок от този на първа?!

Според мен ще си му стигне на момчето.
Извинявай за късния отговор, ама чак сега погледнах темата. :)

Аз съдя по това, че миналата година за ФМИ минималният за втора е бил 4.70, а за междинна 4.62. Иначе и на мен много ми се ще да стига, щото и аз сега чакам втора класация. :)
Изображение
Аватар
Shemyaza
В началото бе словото

Мнение от Shemyaza »

MERCES_LETIFER написа:Бетооон :)
Бях малко ауей, в случай, че още не са ти отговорили:
Втора класация излиза на 29 септ., настаняването -- от 29 до 4.
Има и трета, на която участват всички некласирани + некласираните първокурсници. Класират се по бал. Тя излиза на 10 октомври :)
В трета може ли да се участва ако не си участвал в първите две?
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Да, за нея се подават отделно документи. Тя е социална обаче, трябва да се носят бележки за дохода на родителите и прочие бумащини.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

П. Горанов написа:
J`E`K`O написа:и аз да попитам - ако не сме подали документи за участие в 1ва и 2ра класация, можем ли да подадем за 3та?
Във ІІ класация участват всички, които не са класирани на І, а на І класация участват всички, които са подали документи в периода 15.06.-14.07.2007 г. За да задавате по този начин въпроса, значи Вие не сте подали документите си именно в този срок: 15.06.-14.07.2007 г. Това означава, че можете да го направите отново едва след приключване на настанителната кампания. Настанителната кампания приключва с ІІІ класация. И така, краткият отговор на Вашият въпрос е "Не!". За Вас остава възможността, описана тук: http://uni-campus.net/forum/viewtopic.php?t=16189
Изображение
Аватар
Shemyaza
В началото бе словото

Мнение от Shemyaza »

Victoria написа:
П. Горанов написа:
J`E`K`O написа:и аз да попитам - ако не сме подали документи за участие в 1ва и 2ра класация, можем ли да подадем за 3та?
Във ІІ класация участват всички, които не са класирани на І, а на І класация участват всички, които са подали документи в периода 15.06.-14.07.2007 г. За да задавате по този начин въпроса, значи Вие не сте подали документите си именно в този срок: 15.06.-14.07.2007 г. Това означава, че можете да го направите отново едва след приключване на настанителната кампания. Настанителната кампания приключва с ІІІ класация. И така, краткият отговор на Вашият въпрос е "Не!". За Вас остава възможността, описана тук: http://uni-campus.net/forum/viewtopic.php?t=16189
В това няма смисъл, защо да не можеш да участваш в трета, която е социална ако не си участвал преди това в предишните две? :roll:
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Не питай мен. Така е писал Петко Горанов.
Изображение
Аватар
Shemyaza
В началото бе словото

Мнение от Shemyaza »

Victoria написа:Не питай мен. Така е писал Петко Горанов.
Аз го питах, ама явно и той не знае. Първо каза, че трета класация не била социална. Гледам изискванията и необходимите документи за нея и разбирам, че е социална. Класирането е на социален принцип, а не върху успех. Абе, пак родна бюрокрация :x
LAMBADA
В началото бе словото

Мнение от LAMBADA »

Здравейте мили, скъпи, уважаеми, достопочтени и т.н и т.н. колеги!!
Аз съм във ІІ курс, но досега не съм ползвал форума на СУ.
Вчера, обаче, гледах по телевизията откриването на учебната година и доста ме заинтригува, да не кажа че ме смути, транспарант с надпис: “НЕ ДАВАМЕ ОБЩЕЖИТИЯТА НА КОНЦЕСИЯ!”. Носеше го едно момче и беше форма на протест, защото явно не беше в сценария на откриването.
Някой може ли да обясни какво е предизвикало издигането на този транспарант??
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”