Славчо Христов-кандидат за кмет-Педофил

Модератори: Don Horhe, Lord

darkosss
В началото бе словото

Славчо Христов-кандидат за кмет-Педофил

Мнение от darkosss »

До къде стигнахме...да гласуваме за педофил и то в не кой да е град,а в Пловдив.Е това надмина всички граници и морални норми.Освен че е има връзки със съмнителни организации(ТИМ,ИПОН) е и педофил...никъде,ама никъде няма да оставят такъв,дори и малко съмнение да има в която и да е европейска държава да се кандидатира за кмет!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Барем името да беше разбрал...
Атанасов, Славчо. Не Христов. Представям си колко ти е достоверна другата информация, щом дори името на главния герой не си разбрал.
Аватар
Ira_dei
Драскач

Мнение от Ira_dei »

ха,аз този го знам Славчо Атанасов,верно че има скандал около него за педофилия,автора се е объркал,но такова нещо дефакто има четох за него в интернет!
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Абе педофил, педофил, ама кой го пусна това? И по-точно кога го пуснаха това сведение? 2 месеца преди изборите, когато е ясно, че май той ще ги бие всичките (и Захари Георгиев от БСП, и шефа на панаира Гергов, и кандидата на ДСБ и СДС), благодарение и на подкрепата от ГЕРБ. Славчо Атанасов не е новият Кузов, да не се залъгваме, става въпрос за много мръсна игра тук преди изборите, а не за некадърен депутат от непрокопсана партийка. Ако беше така, защо не беше разкрит, когато беше кмет на район Тракия? Защо не го разкриха, когато се кандидатира? Пък и това е изречено от "червен" общински съветник. Явно на партията-столетница не им е гот, че ще загубят двата най-големи града (пак!!!) и прилагат старите комунистически номера. Ако пък се окаже вярно, то тогава наистина БГ много е пропаднала. Но затова трябва и ние да направим нещо. Най-малкото да мисилим.
ИзображениеИзображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Славчо Атанасов не е педофил. Топят се педерас*ите. :x
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

hazel написа:Абе педофил, педофил, ама кой го пусна това? И по-точно кога го пуснаха това сведение? 2 месеца преди изборите, когато е ясно, че май той ще ги бие всичките (и Захари Георгиев от БСП, и шефа на панаира Гергов, и кандидата на ДСБ и СДС), благодарение и на подкрепата от ГЕРБ. Славчо Атанасов не е новият Кузов, да не се залъгваме, става въпрос за много мръсна игра тук преди изборите, а не за некадърен депутат от непрокопсана партийка. Ако беше така, защо не беше разкрит, когато беше кмет на район Тракия? Защо не го разкриха, когато се кандидатира? Пък и това е изречено от "червен" общински съветник. Явно на партията-столетница не им е гот, че ще загубят двата най-големи града (пак!!!) и прилагат старите комунистически номера. Ако пък се окаже вярно, то тогава наистина БГ много е пропаднала. Но затова трябва и ние да направим нещо. Най-малкото да мисилим.
Ето това е и моето мнение. Вчера обяснявах на Ицо, покрай тази тема, но нямах време да изпиша толкова подробно.
darkosss
В началото бе словото

Мнение от darkosss »

Така си мислите вие.Славчо е подкрепен от Герб(мутри),ТИМ(мутри,на които Славчо отстъпи 13 декара земя в Пловдив,за което дължи обяснение) и от бивши членове на ДС-ВМРО(Каракачанов и един депутат от същата партия в Пловдив)сами се досещата че предателите си остават такива за цял живот и че Румбата Петков е намесен в цялата игра.Не гледайте на всичко толкова елементарно.Всичко се прави за пари.А онзи палячо,който уж са издигнали Захари само ще изземе гласове,истинският кандидат е Славчо Атанасов,на когото залагат тея долни корумпета.А за това дали е педофил...оглеждайте се утре(15ти септевмри) дали не дебне около някое СОУ,мръсник такъв...
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

Славчо Атанасов педофил? Поредният предизборен балон :lol: Да, точно това му е работата - да дебне край училищата :lol:
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Darkosss, това, какво си мислим ние, си е наша работа. Ти си замисли над въпросите ми, които поставих на поста си по-горе и виж другото мнение. Пък и още едно въпросче (извинявай ако е нахално) - какво знае един студент от Велико Търново за ситуацията в Пловдив, при положение, че се информира (тук предполгам - подчертавам) само от медиите, а не е видял за какво става въпрос. Ходил ли си в Тракия да видиш колко е дръпнал квартала? ЖеКа с големината на Люлин е пълен със зеленина, градинки, сравнително чисто е, няма (поне не съм видял) грандиозни строежи (както е при нас в Кичука), въобще явно Славчо е свършил нещо за тези 4 години. Пък и ако се поразровиш в нета, ще видиш, че и без подкрепата на мутри, Р.Пет.-ковци или главни секретари, той взе солидно количество гласове (да подчертая - като кандидат само на ВМРО - само Гървески като независим имаше повече от него, но знаем, че Гърневски беше неофициален представител на разцеплението на СДС) в Пловдив преди 4 години. Следователно, ако се замислиш, този човек не е просто някоя марионетка, ами човек с висок местен статус. А именно такъв трябва да е и всеки кмет - както партията-столетница казваше "Местен и известен".
ИзображениеИзображение
darkosss
В началото бе словото

Мнение от darkosss »

Да съм казал някъде,че съм студент?За да пиша тема,както и за бойко БОрисов се изказах(ако си чел)значи не си губя времето напразно и имам нещо в предвид.Дали вие ще ми повярвате че е така или не си е лично Ваш проблем.Местен и известен хахахаха.Известен с наклоността си към пеленачета ли?Герб и Вмро с любезната подкрепа на червените са издигнали такъв селтак като тоя,който да претендира че е годен за кмет.Пак питам,нека да даде обяснение като кмет на район Тракия,какво правят там 13 дка земя на ТИМ?Защо го подкрепят агенти от ДС и мутрите на Бойко,като е толкова праведен?Аз ако бях праведен нямаше да искам да имам работа с мутри,а ти ? 8)
Disasterpiece

Защото, ако ГЕРБ издигнат свой кандидат - гласовете ще се разцепят между Славчо и гербаджията, а от това печели само БСП.
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Е какво пък - поне се знае, че го е грижа за децата :lol:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Мдаа, не е педагог, а педофил... :wink:
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

1.Паметникът на "кан Крум",дето Славчо Войвода го откри,бе направен с пари на Г.Гергов(свинар бил човекът,до вчера гледал прасета с хотелиерски методи,днес строи хотели със свинарски такива).На откриването бяха Николина Чакардъкова и Гоце
2.ВМРО редовно си канят Ченгесар Димитров в музея на Съединението.Плакатите им изглеждат г/д така:
ВМРО и СЛАВЧО АТАНАСОВ
организират среща с
ПРОФ.ЧЕНГЕСАР ДИМИТРОВ
на тема
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
БЪДИ БЪЛГАРИН!БЪДИ ЕДИН ОТ НАС!!!

Едит:Бе,какъв точно скандал имало с него?Аз разбрах,че с някаква 12-годишна циганка..
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Disasterpiece

Информацията излезе от БСП Пловдив...Защо ли :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “България”