Какво жертвахте?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
кой повика кой почука
- Драскач
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Какво жертвахте?
Кандидатстването не е задължително.chubbchubb написа:Предполагам всеки в името да бъде студент е жертвал нещо за да си остане вкъщи насаме с учебниците. Аз пропуснах един куп лагери и купони и докато чакам класиранията изпуснах и ходенето на планина с приятели .
СУ не ви е принуждавало да не ходите по купони и др. забави, за да учите.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
нищо не съм жертвал освен малко нерви
DiStuRbeD от къде си..... много ли е далеч София от родния ти град ... не е ли малко гадно да прекратяваш година и 4 месеца.Аз имам 8 месечна връзка и не си и посмилям да я прекратявам просто ще си идвам събота и неделя заради приялтеката ми и да наглеждам какво става вкъщи понеже нашите са в Испания:)
DiStuRbeD от къде си..... много ли е далеч София от родния ти град ... не е ли малко гадно да прекратяваш година и 4 месеца.Аз имам 8 месечна връзка и не си и посмилям да я прекратявам просто ще си идвам събота и неделя заради приялтеката ми и да наглеждам какво става вкъщи понеже нашите са в Испания:)
- TimShel_Girl
- Драскач
Не е вярно, не лъжете човека... Тая година, докато завършвах и се готвех, моят приятел беше също първа година студунт... Пък проблеми нямаше - идваше си в четвъртък или петък... Не се е заплеснал по други. Затова не заблуждавайте - нещата са си напълно възможни... 
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
аз няма да търся друга тей,че планът ми ще си е в сила .... пък и мойте планове до сега са били изпълнени .... бе както и да е няма да си обсъждам личния живот просто ми стана малко гадно от един от първите постове понеже и аз съм в такава ситуация на която според мен и за мен изхода далеч не е раздялата
това няма да пиша тук вече 
- DiStuRbeD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
ами от Каварна съм (има няма 500 км) ...пък и не смятам, че ще се запази...имала съм връзка "от разстояние" и изобщо не е здравословно...въпреки, че беше доста дълга не е същото...плана ти, abstract е много хубав и стискам палци да оцелеете, но новото ми мото е : Никой не ходи с пясък на море

‡...GeT LoSt In Th3 deeP DaRk Spac3...‡

хайде стига с песимизма...момчето държи на приятелката си ..какво толкова...България е малка страна, а ако държат един на друг, една година ще фръкне като миг...била съм свидетел на двойки, минали през мн по-трудни неща и все още са заедно, така че good luck with your girlfriend 
it is a hard life so live it well!