Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Предполагам всеки в името да бъде студент е жертвал нещо за да си остане вкъщи насаме с учебниците. Аз пропуснах един куп лагери и купони и докато чакам класиранията изпуснах и ходенето на планина с приятели .
И аз не съм жертвала кой знае колко, аз и без това не ходя много често по дискотеки и такива подобни. Ама като се замисля, тази година даже съм водила по-активен социален живот от преди. То може и затова да изкарах само 4.90.
Ако искам да видя пеперуди, ще трябва да изтърпя две-три гъсеници.
не съм се лишавала нито от купони, нито от приятели...беше ми важно да прекарвам време с класа ми, защото сме много близки и със сигурност ще си липсваме поне малко....а и освен това аз започнах с подготовката от рано и имах достатъчно време, няма нужда да се лишавате от нищо, стига да е в умерени граници
Всичко се възнаграждава. Не съжалявам за изгубеното време ...купони..? Ами те са си вечер - аз през нощта не уча...(:
Само дето останах с 5-6 плажа само това лято, друго негативно не намирам (:
Локвите изпълваха обувките му, а звездите - душата му.