Геология
- shadowvania
- От дъжд на вятър
- shadowvania
- От дъжд на вятър
- zorrinka
- В началото бе словото
Какво и да кажеш се си е тая.. учене е... знам.. но който го влече му е се 1...принципно лошите слова си ги има за всяка специалност и се казват от хора, който или не са издържали и не са се приспособили или от такива който са си мисли ли, че ще им е песен... Ами песен е насякъде..но някои тонове по-трудно се взимат.
- Rage
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз съм втори курс геология, какво да ви кажа, първи курс го минах "само" с един невзет изпит, който както изглежда ще си го влача докрая! Но това не значи, че ако учите пак ще ви скъсат, за химията(по която ме скъсаха) изобщо не бях учил(главно поради липса на време)! Иначе в началото като почнах бях доста скептично настроен, но с времето взе да ми харесва! Практиките са си много добри, учат се интересни(но за съжаление и доста трудни за запомняне) неща, но е интересно! Ако започнеш с желание за учене със сигурност ще успееш и много ще ти хареса;)
- Rage
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: Геология
Къде се губят тези геолози не ми е ясно! Или такива животни не останаха вече? Пишете най- после!
- shadowvania
- От дъжд на вятър
Ами аз минах химията, ама математиката ми се вижда невъзможна за взимане, да се надяваме всичко да мине добре
На мен от самото начало ми хареса специалността и имам желание за учене, но предметите като математика, химия и физика наистина убиват желанието за учене на съществените неща. Успех и на теб през сесията Rage 
Геолого-географски факултет!
- Rage
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Браво, мн се радвам се че си си взела химията! Аз мислех да се явя с вас тази сесия(да мога поне нещичко да попрепиша), но за съжаление някои е измислил палеонтологията
! Успех и на математиката, там си е на късмет повече, а колкото до това дали да се учат математики,химии и физики, по добре свиквайте! И аз си мислех че са безполезни, само че се оказа че без да ги занеш(или поне основното от тях) няма да те пребъде много в геологията! И най-после някой се е сетил да пише в тази тема! 
- Rage
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Добре, верно ли няма нито един геолог в тоя форум, или просто се криете и нищо не шишете! В такъв случай май е по-добре да се изтрие тази тема, по мои е една от найниско посетените!
- Rage
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Здравейте,геолози! Имам една молба, най- вече към сегашните първокурсници, а като се замисля и към всички, изучаващи тази специалност! Моля ако някой има лекциите по НЕОРГАНИЧНА ХИМИЯ да ми пише и ако има възможност да ми ги даде да си ги преснимам! Просто да се учат толкова теми от учебник ми се струва непосилно! Бих ви бил страшно благодарен, а и нали затова сме геолози, за да се подкрепяме 
- lost_trust
- В началото бе словото
All is shit!
Втори курс си е тежичък,особенно петрографията.Стратиграфията също се пишеше от трудните иэпити,но поне при мен мина леко.Там е важно да се справиш на входящия тест эа иэпит.Ся ме чака още един иэпит-эаписах факултативното геогрефия на почвите и обща биогеография,а нямам и една лекция.От къде ще уча-неэнам.Уф,гадно.Ако някой от четиримата човека от 1-ви курс има лекциите-слайдове по тоэи предмет нека да ми ги прати на пощата до 1-2 дни.Ще съм му адски благодарна.
If you wonna be the best,I`m gonna show you how!