АРХИВИСТИКА И ДОКУМЕНТАЛИСТИКА
Модератор: sientelo
- ra4e^f
- Форумно зомби
Завиждам ти благородно
Аз принципно никога не съм учела нещата,които не ми харесват по простата причина,че дори и да ги чета 1000 пъти,пак няма да ги науча..просто няма смисъл. Амаааа за изпит само с нова история..не знам. Сигурно ще си го влача до магистър
което не е желателно,ако искам пак стипендии 
-
Miss_Hollywood_style
- В началото бе словото
Нещо май не сме много активни! Аз проверих избираемите дисциплини-те са 12 от тях пише,че се избират 6.Те са-Археология,Етнология,Аудиовизуални документи и архиви,Архиви на политическите партии,Учрежденски архиви,Съвременно архивно законодателство-нац.и международни аспекти,Соц.комуникации,Стандартизация и унификация на управленската документация,Специални фондове и работа с тях,Кодикология и някои др.имаше,но в момента не се сещам.Звучат интересни,но ще видим 
Само слабите се стремят към порядък- силните владеят хаоса!
Здравейте на всички 1-курсници като мен, т.е. вече мой колеги в специалността ни
) според мен е мн яка и най- важното интересна. Като чета форума виждам, че ще се запозная само с готини , общителни хора , yeahh
Исках само да попитам някой от вас знае ли къде ни започва годината на 1-ви октомври, в коя аула, защото аз нямам идея, а ще бъда в София в неделя (30 септември) там и няма да мога да ида до СУ да проверя. Много благодаря ако някой може да ми каже тази информация
Ще се видим на 1-ви ...can't wait..
Исках само да попитам някой от вас знае ли къде ни започва годината на 1-ви октомври, в коя аула, защото аз нямам идея, а ще бъда в София в неделя (30 септември) там и няма да мога да ида до СУ да проверя. Много благодаря ако някой може да ми каже тази информация
Ще се видим на 1-ви ...can't wait..
...its me..than...?