За подалите молби за преместване!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
joppy
В началото бе словото

За подалите молби за преместване!

Мнение от joppy »

Кога ще стане ясно дали сме приети в желаната специалност!? :?
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

na 20ti mi kazaha na mene :) nqkoi da znae drugo ?
You're one in a million
You're once in a lifetime
zmey
Пишете, о, братя

:)

Мнение от zmey »

Може и малко по-рано - към края на седмицата или началото на другата. Спокойно, няма да пропуснат да ви вземат паричките - преместени сте! Просто им трябва малко време да напишат списъците и да се подготвят как да изхарчат парите - все пак качиха няколко пъти таксата и става въпрос за сериозна сума допълнителни пари.
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Re: :)

Мнение от Nikince »

zmey написа:Може и малко по-рано - към края на седмицата или началото на другата. Спокойно, няма да пропуснат да ви вземат паричките - преместени сте! Просто им трябва малко време да напишат списъците и да се подготвят как да изхарчат парите - все пак качиха няколко пъти таксата и става въпрос за сериозна сума допълнителни пари.

Има определен брой места, спуснати от Министерството... всички няма как да прехвърлят.
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
zmey
Пишете, о, братя

?

Мнение от zmey »

Определен брой места за прехвърляне??? Това за пръв път чувам, че го има. Не става въпрос за преместване от една специалност в друга, а за прехвърляне от един университет в друг. Местата за целта не са включени в общия план за обучение. А ако смяташ, че има ограничение... кажи какво е? Колко са местата? По специалности или общо за университета? Кой определя за всеки университет местата? Може би министерството определя за всеки един от десетките ВУЗове определена бройка - силно се съмнявам?
Mileidi_
В началото бе словото

Мнение от Mileidi_ »

На мен преди малко ми казаха да се обадя след 14.30 днес(става въпрос за стопански факултет),но дали ще има отговор...ще пиша пак.

До колкото съм запозната с въпроса няма определена квота за броя на прехвърлящите се от други университети.

А кога е крайният срок за записване?Според информацията в интернет е 21,а според служителката,с която разговарях днес е 2.10,а по-предния път беше друга дата!
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

obache avtorut na temata mai pitashe za premestvane ot edna specialnost v druga v ramkite na SU :roll:

Крематори : КИРИЛИЦА!
You're one in a million
joppy
В началото бе словото

.

Мнение от joppy »

Да, в рамките на софийския
Аватар
пикси
Драскач
Курс: втори

Последно гледах вчера...

Мнение от пикси »

... и нямаше нищо ново на таблото. Не получих и смислен отговор кога ще можем да видим кой (къде и дали) е преместен, защото времето лети... Аз чакам за задочно и така, чакайки, очните ще минат и заминат...
Ако някой чуе нещо или види заветната заповед, моля да сподели.
Мерси и успех.
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Аватар
пикси
Драскач

Нищоооооо

Мнение от пикси »

И звъннах любезно, дано ми излезе и на мен късмет, ама неееее....Отговорът гласи: Да проверим за заповедта на Ректора някъде другата седмица....
От мен толкова ....
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Аватар
пикси
Драскач

18 -19

Мнение от пикси »

Днес ходих лично до Учебен отдел, попитах и ми казаха, че резултатите за прехвърлени студенти от една в друга специалност (форма на обучение), излизат на 18.09 - 19.09.
Заповедта ще бъде окачена точно там - на таблото пред Учебен отдел. После ще има обявен срок за записване на преместените.
УСПЕХ!!! :roll:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

auuuuuu4444444 6e se trupne v o4akvane :roll:
You're one in a million
Аватар
diamond
В началото бе словото

Мнение от diamond »

Нали наредбата излиза за всички факултети по едно и също време? Все още никой не знае дали е преместен?
Аватар
пикси
Драскач

Мнение от пикси »

Доколкото разбрах, а аз нагло питам по много пъти, излиза една заповед, която съдържа всички преместени по специалности. Тя трабва да "висне" на таблото до Учебен отдел. Не знам дали си струва да се ходи преди това, аз съм близо там, не ми пречи.
Ако видя нещо ново, веднага ще пиша. Но щом казват, че ще излязат на 18-19...май само закъснение е възможно. Да си стискаме палци!
Аватар
пикси
Драскач

Мнение от пикси »

Пак питах...аз все питам, а после се чудя защо така живота ми минава в чакане без ОТГОВОР...сега се чува и 20.09 като вариант... (следва въздишка и поглед, втренчен в подканваща чаша със съвсем не безалкохолно питие).
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”