Някой освен мен да каже нещо по въпроса
Приятелски секс
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Приятелски секс
Някой освен мен да каже нещо по въпроса
мойто скромно мнение по въпроса
Аз съм си изпатвала лично от такова нещо. Приятелството и сексът не трябва да се смесват,защото рано или късно единият от двамата се привързва емоционално и остава разочарован,а това е кофти.......
Тази тема ми е интереснa, понеже имаше вероятност да ми се случи и на мен, но се колебаех заради евентуалните последствия. Представете си следната ситуация:
Двама приятели от противоположни полове, са без "половинки", но не са особено заинтересовани един от друг в този аспект. Решават, че ще чакат подходящия човек, но в крайна сметка хора сме, секса си е необходимост ...и ето, че станала работата. Мислите ли наистина, че задължително ще се появяват някакви чувства и още по-вероятно само у единия? Или е възможно секса да е секс, приятелството приятелство and they all lived happily forever after...
Двама приятели от противоположни полове, са без "половинки", но не са особено заинтересовани един от друг в този аспект. Решават, че ще чакат подходящия човек, но в крайна сметка хора сме, секса си е необходимост ...и ето, че станала работата. Мислите ли наистина, че задължително ще се появяват някакви чувства и още по-вероятно само у единия? Или е възможно секса да е секс, приятелството приятелство and they all lived happily forever after...
- united_colors
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти
Поне засега нямам приятел, който да ме привлича по този начин
Но... "никога не казвай никога"!

Последно промяна от united_colors на 21 Яну 2007, 02:49, променено общо 1 път.
Просто - ще ти е приятел, с когото правиш секс. Наистина нужно е доста либерално мислене за да възпримеш какво имам предвид, но смятам, че е възможно ако и двамата са наясно, че става дума просто за секс и съвсем отделно за това, че сте си приятели. Нито ходите хванати за ръка, нито си говорите на "мило" or whatever, нито се държите като двойка. Лично аз имах една нощ с една приятелка, в която действията ни си бяха..хм..половин секс и не продължихме, защото не бях убеден, че искам и не ми се търсеше презерватив (е ..случва се да излезнеш и без, какво да се правиHimera написа:НЕ! То след това, този твой приятел ще ти бъде ли приятел повече? Какъв ще ти е всъщност?Любовник/ца, гадже, приятел, а може би и никакъв/ никаква?