Какво е да си студент в СУ?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Няма такива работи! Сам си избираш само избираемите и факултативните дисциплини. Иначе си имаш програма. Бъди сигурен, че никой няма да се загрижи да е по-разтоварена програмата точно на първокурсниците... :wink:
BKA
В началото бе словото

Мнение от BKA »

а значи всеки ден има лекции, така ли ?
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Зависи от това как ви е изготвена програмата.Някой факултети имат всеки ден по много лекции , други по по-малко и тн... Всичко е относително
In vino verittas
Аватар
Ira_dei
Драскач

Мнение от Ira_dei »

Да си студент в СУ е постижение,предначертаващо добър път за още по-добро обучение :D
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
B_I_M_B_O
В началото бе словото

Мнение от B_I_M_B_O »

СУ е само едно име и нищо друго!СУ е само бляскава история!СУ има мъгляво настояще и ако продължава така никакво бъдеще!Жалко но факт!!!Няма какво да се залъгваме че сме N1!Не сме!Нямаме общежития за всички студенти а за около 1/3 от тях, материалната база е под всякаква критика, зимата караме лекции и упражнения на минусови температури и още хиляди подобни абсурди в "най-елитния" университет на България!Наскоро пред факултетите и ректората беше издигнат протестен транспарант които гласеше: "Посегателството срещу Алма Матер е позор за България", защо е позор, защото спярха малко от парите които отиваха в джоба на ректора или на някои друг ли???А посегателството на Алма Матер върху студентите си не е ли позор за Родината ни, не е ли срам това?Не е ли срам, че тази година се влизаше с 3-ки в най-елитния университет(дори и новата специалност - медицина), че в момента има 4-та класация за специалности от ФФ, БФ и ХФ???И всичко това защото някои забрави 1-во да гледа благото на университета,а после на собствения си джоб!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Така е...
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

BILBO разрешаваш ли да те цитирам, на заблудените душици :)
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
B_I_M_B_O
В началото бе словото

Мнение от B_I_M_B_O »

ми това за селото и провинцията не го разбрах!Може да правите всичко,да цитирате да ме плюете ама най-добре е да направим ние нещо за да спрем упадака на университета ни! :!:
RED OR DEAD!
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

да не говориш за подписа на Явор?! :shock: :lol:

ПП:аз съм на мнение,че в какъвто и университет да си,стига да имаш желание да научиш нещо,другото няма значение :roll:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Док Холидей
В началото бе словото

Мнение от Док Холидей »

и как ще го спреш бе, готин?
като за начало може би юристите от 400 трябва да станат 100
после да се закрие форума
може и да има ефект
процентно по-малко първокурсници ще оглупяват )
B_I_M_B_O
В началото бе словото

Мнение от B_I_M_B_O »

Никой не иска да се намаляват местата на специалностите в СУ!Иска се само да някои хора да си правят сметката!!!!Не може да се приемат студенти на свободен прием,това за какво ви говори!!!Преди всеки искаше да учи в СУ, а сега????Има 4-та класация за прием!ами 8-ми Блок в Ст. град!Готов е от 1-2 години но не се пуска в употреба!Защо!Има много "защо" в нашия университет,немислите ли?
RED OR DEAD!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Който иска да се учи на каквото желае! Рано или късно от самосебе си ще се получи синхрон!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
B_I_M_B_O
В началото бе словото

Мнение от B_I_M_B_O »

ДАНО
RED OR DEAD!
Аватар
Dori_to_
В началото бе словото

Мнение от Dori_to_ »

Здравейте, колеги! Някой от по-горните курсове във ФНПП може ли да ми каже дали преподавателите са склонни някакси да слеем лекциите ,за да можем да имаме свободни дни (събота и неделя-а за петък,там БОГ решава:))) Дали по прицип е имало проблем като сте се опитвали да се освобождавате или да си сместите лекциите? Благодаря Ви!
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Зависи от заетостта на преподавателите, пък и от това колко лекции ще имате. Един ден по принцип може да се осбоводи дори при по-натоварена програма, обаче нищо не е сигурно.
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”