Какво е да си студент в СУ?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Ira_dei
- Драскач
Да си студент в СУ е постижение,предначертаващо добър път за още по-добро обучение 
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
СУ е само едно име и нищо друго!СУ е само бляскава история!СУ има мъгляво настояще и ако продължава така никакво бъдеще!Жалко но факт!!!Няма какво да се залъгваме че сме N1!Не сме!Нямаме общежития за всички студенти а за около 1/3 от тях, материалната база е под всякаква критика, зимата караме лекции и упражнения на минусови температури и още хиляди подобни абсурди в "най-елитния" университет на България!Наскоро пред факултетите и ректората беше издигнат протестен транспарант които гласеше: "Посегателството срещу Алма Матер е позор за България", защо е позор, защото спярха малко от парите които отиваха в джоба на ректора или на някои друг ли???А посегателството на Алма Матер върху студентите си не е ли позор за Родината ни, не е ли срам това?Не е ли срам, че тази година се влизаше с 3-ки в най-елитния университет(дори и новата специалност - медицина), че в момента има 4-та класация за специалности от ФФ, БФ и ХФ???И всичко това защото някои забрави 1-во да гледа благото на университета,а после на собствения си джоб!
- Док Холидей
- В началото бе словото
Никой не иска да се намаляват местата на специалностите в СУ!Иска се само да някои хора да си правят сметката!!!!Не може да се приемат студенти на свободен прием,това за какво ви говори!!!Преди всеки искаше да учи в СУ, а сега????Има 4-та класация за прием!ами 8-ми Блок в Ст. град!Готов е от 1-2 години но не се пуска в употреба!Защо!Има много "защо" в нашия университет,немислите ли?
RED OR DEAD!
Здравейте, колеги! Някой от по-горните курсове във ФНПП може ли да ми каже дали преподавателите са склонни някакси да слеем лекциите ,за да можем да имаме свободни дни (събота и неделя-а за петък,там БОГ решава:))) Дали по прицип е имало проблем като сте се опитвали да се освобождавате или да си сместите лекциите? Благодаря Ви!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"