ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Никога не се знае, но ти си решаваш (това за стипендията).
За заверките - по-добре не лъжете, понеже... на лъжата краката са къси, това всеки го знае, пък е и вярно.
А колкото до радиокомуникацията - явно са я изместили, професорът (от мин. година, да й е честито), е готина по принцип. Тук е моментът Боян да НЕ разказва подробности.
За заверките - по-добре не лъжете, понеже... на лъжата краката са къси, това всеки го знае, пък е и вярно.
А колкото до радиокомуникацията - явно са я изместили, професорът (от мин. година, да й е честито), е готина по принцип. Тук е моментът Боян да НЕ разказва подробности.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Разбрах, разбрах... мъмрене, че съм пропуснала въпроса.Dani написа:Dani написа:колеги,кога се подават молбата за стипендия ?
Обикновено е около началото на ноември, но със сигурност няма да пропуснете срока, спокойно. Първите стипендии се изплащат към 8ми декември или за Коледа (и двете са се случвали).
Хайде, спете спокойно деца, аз отивам да стискам палци за Джокович.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
hristina_vh,
абсолютно сигурно е, че ще има заверка на стажовете за профил ТВ и на 11.09.
Колкото и стрнно да ти звучи някои преподаватели четата информационното табло и ми пращат разни информации за публикуване:)
feather,
щом си журналистика все пак може да се пробваш, но е малко вероятно да успееш
Обикновено минимумът за Ж и Кн е 5,75, а за ВО 5,50. Но все пак може да се пробваш.
Eneya,
съжалявам тогава, че те нападнахме
Изглежда все пак понякога дори във ФЖМК има промени. Ами не знам какво да ти препоръчам, тъй като изпитът е анализ на радио материал. При нас имаше 5 анализа през семестъра за упражнение и който ги беше правил и петте получи отлична оценкал Не знам при вас как е. 
абсолютно сигурно е, че ще има заверка на стажовете за профил ТВ и на 11.09.
Колкото и стрнно да ти звучи някои преподаватели четата информационното табло и ми пращат разни информации за публикуване:)
feather,
щом си журналистика все пак може да се пробваш, но е малко вероятно да успееш
Eneya,
съжалявам тогава, че те нападнахме
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Мдам. Пък за "редовниците" е още по-интересно, защото няколкото дни лекции, които вие имате, се разтеглят в 15 седмици.Regina написа:Особено социалната психология... интересна е.
*БобитУ - дай на лични, какво стана с въпроса дали ще търкаме общи чинове на 4-ти километър? Кажи да, кажи да, че тъкмо съм си оставила един изпит да се явя с тазгодишните първокурсници...
В края на ноември
В края на ноември
за радиожурналистиката
"Има задочници, ама ти не се уточни в крайна сметка I-ви или II-ри курс си? Социалната психология е в I-ви курс, а радиожурналистиката е във II-ри. "
Да, ама не! Тази година първи курс - задочно учат радиожурналистика.Така, че не давайте мнения без да сте информирани.
Да, ама не! Тази година първи курс - задочно учат радиожурналистика.Така, че не давайте мнения без да сте информирани.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хубаво, бе, мрън! Чудо голямо. Информацията ни е била стара, но смятам, че с изключение на това, сме отговорили достатъчно коректно и тримата.
Нещо да добавиш?
Нещо да добавиш?
В края на ноември
В края на ноември