ИменноVaskes написа:като гледам филм за него не искам да гледам шоу, а стилен, мрачен филм.
Щe има ли според вас Batman VI
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
За бога, именно! И първите 30 секунди от филма с онези клоуз-ъп кадри!fan4battle написа:Извинявай, зърна на гърдите върху костюма??!![]()
![]()
Точно четвъртият погреба поредицата. Джордж Клуни се шегува като го питат дали е плакал на филм, че след Батман и Робин е плакал цяла седмица.
Само Тим Бъртъновите филми от поредицата ми харесват. Батман Началото/Започването/както там ме отказа от живота. Толкова фешънски прочит, толкова противен актьорски състав. Ако отново Крисчън Бейл играе, аз деликатно ще го пропусна. Та този тип има наистина отвратително излъчване, не се връзва с образа на Брус Уейн.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- la_cazadora
- Драскач
Desodeset написа:Лично мнение,че последният Батман беше най-добрият
Ето инфо за The Dark Knight (2008) --> http://imdb.com/title/tt0468569/ Чакам го с нетърпение!!!
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever