Любимо ТВ предаване и любим водещ
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Ira_dei
- Драскач
промивала мозъци...вие да не сте малки да отсявате това което ви е интересно и това което не е и истинско от фалшиво макар че това е относително понятие...
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
евалаEmmanuel Goldstein написа:В RSS четеца ми са фиидовете на BBC, CNN, Dir, NetInfo, както и някои по-профилирани новинарски стрийма... Отделно има и няколко специализирани неща (игри, астрономия, етц), както и няколко полезни блога... Както и digg.com![]()
Абе на ден бая новини прочитам да ти кажа... И за разлика от хората които се информират само от ТВ, разбирам за новините почти на момента, мога да ги следя, мога да ги коментирам, мога да получа няколко гледни точки (от няколко агенции)...
Телевизията е морално остаряла и порочна система. Имаш ли интернет - имаш всичко
дрън дрън
Така е.Ira_dei написа:промивала мозъци...вие да не сте малки да отсявате това което ви е интересно и това което не е и истинско от фалшиво макар че това е относително понятие...
Иначе харесвам Пиано Бар Нощни птици и Полет над нощта.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Не знам дали аз не съм много в ред,но не съм гледала телевизия от април месец кажи-речи....само хвърлям по едно око на новините на bTV,другите новинарски емисии не ме кефят нещо...а сега тази рубрика межсу българските и международните новини МАЛЪК КОМЕНТАР много ме радва...
Май трябва да се прегледам
Май трябва да се прегледам

- HeyGod
- Легендарен флуудър
И аз трябва го пусна тоя интернет на телефон.И аз имам RSS четец и в Софето определено ще ми трябвабръм бръм написа:евалаEmmanuel Goldstein написа:В RSS четеца ми са фиидовете на BBC, CNN, Dir, NetInfo, както и някои по-профилирани новинарски стрийма... Отделно има и няколко специализирани неща (игри, астрономия, етц), както и няколко полезни блога... Както и digg.com![]()
Абе на ден бая новини прочитам да ти кажа... И за разлика от хората които се информират само от ТВ, разбирам за новините почти на момента, мога да ги следя, мога да ги коментирам, мога да получа няколко гледни точки (от няколко агенции)...
Телевизията е морално остаряла и порочна система. Имаш ли интернет - имаш всичко![]()
![]()
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- Cosa~Nostra
- Пишете, о, братя
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
е то не е неквоIra_dei написа:промивала мозъци...вие да не сте малки да отсявате това което ви е интересно и това което не е и истинско от фалшиво макар че това е относително понятие...
дебил да схване
това промиване става бавно и постепенно
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Ira_dei
- Драскач
Аз не се чувствам "промит" от това че гледам Новините по Бтв или пък например "Сделка или не" или "Сблъсък" или Мтв например...кое точно промива,че е вредно за очите си е така,ама чак да промива 
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка: