Такам искам да задам един съществен въпрос поне за мен, а и вярвам за немалко хора които не са съвсем от София. Както всички знаем на 15-ти септември излиза на блок 42Б калсирането за общежитие. Въпроса ми е следния, как от гарата след като пристигнем в София може най-рационално да се стигне до този блок 42Б в студентски град, за да провери съответния човек (примерно аз) тези резултати за общежитие. Кои маршрутки да използваме..кой трамвай тролей и т.н. от градския транспорт и т.н.
Дерзайте
Предполагаемо пристигаш на Централна Гара. От там, качваш се на маршрутка номер 5 и се возиш до Фантастико в Ст.град. Слизаш и отиваш до 42Б. Ползвай http://www.bgmaps.com и http://studentskigrad.com/karta/ , да се ориентираш.
nikoleto написа:Такам искам да задам един съществен въпрос поне за мен, а и вярвам за немалко хора които не са съвсем от София. Както всички знаем на 15-ти септември излиза на блок 42Б калсирането за общежитие. Въпроса ми е следния, как от гарата след като пристигнем в София може най-рационално да се стигне до този блок 42Б в студентски град, за да провери съответния човек (примерно аз) тези резултати за общежитие. Кои маршрутки да използваме..кой трамвай тролей и т.н. от градския транспорт и т.н.
Дерзайте
Може да ги видиш от нета, за какво ще се разкарваш излишно?
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Най-вероятно.
Все пак при нанасянето искат уверение от секретарката с оценките от положените изпити.
От друга страна, щом ти стига за междинна, ще ти стигне и за втора
MERCES_LETIFER написа:Най-вероятно.
Все пак при нанасянето искат уверение от секретарката с оценките от положените изпити.
От друга страна, щом ти стига за междинна, ще ти стигне и за втора
Не е сигурно.
това означава ли,че всички класирани на междинна,автоматично се класират за втора?
MERCES_LETIFER написа:От 3 до 21 септември в бл. 42Б
Мерси. А класирането на 22-ри и настаняването от 24-ти ли беше?
Имам шансове за втора класация, особено ако прееба Андрейчин и Енева в петък, успеха ми ще хвръкне над 5