Предложения за промяна и развитие на форума

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Публикувай отговор
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

MERCES_LETIFER написа: Ако има и някакъв начин така популярните 'форумни игри' да се изместят от раздела... :roll:
Да се махнат по-голямата част от тях. 1-2 добре, ама цял раздел пълен с тях идва прекалено.
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Съгласен :!: Промяната води към подобрение, подобрението води към еволюция, еволюцията води към бъдещето, а бъдещето е такова, каквото сами си го направим :!:
Изображение Изображение
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Много добра идея КСК да се разделят на години :wink: :!:
ИзображениеИзображение
Аватар
eggy
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от eggy »

Може да се помисли и за спазването на XHTML стандарта.
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Явно моето мнение(което е било изтрито) е било възприето като шега или спам, но не беше такова. И така ще си спестя емотиконите, този път, за да изразя и моето щастие от промените, да ви кажа че сте супер идейни и ако всички тези 10 точки се изпълнят, форума ще се издигне на ново ниво-модерно и практично. Е, всичко това го бях изразил с емотикона, но както казах трият ме безцеремонно. Дано и този път не стане така. Успех :wink:
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

А защо пак phpBB, а не IPB? Някой беше казал че не е проблем да се премине към тази платформа.
Аватар
beberona
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от beberona »

страхотно..браво и от мен за идеята с разделението на факултети и подфоруми ..ще бъде много по-удобно :D както и всички подобрения :wink:
..for the world you are someone...but for someone you are the world
blessing
В началото бе словото

евала - вървим нагоре

Мнение от blessing »

Евала за идеите, а аз ще добавя още няколко от мен.

При разделението на подфоруми, освен факултети може да се добавят и курсове, за да не рови един първокурсник, например, през инфо касаещо завършващите, макар и пак на същата тема "изпити", която го интересува.

В профилите да се добави опция да пишем коя специалност и курс сме, а защо не и кой пол, та да знаем поне как да се обръщаме един към друг.

И ако горното успее да се случи, може съвсем да улесним нещата с една търсачка за потребители от определена специалност:)
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Нищо не разбрах от това, което е описано като идеи. Единственото, което мога да кажа е, че ако превърнете форума на СУ в нещо подобно по отношение на функционалност и гъвкавост като този форум, ще съм доволен.
Мъгла над Русе
Изображение
Brainless Pirate
Гутенберг

Re: евала - вървим нагоре

Мнение от Brainless Pirate »

blessing написа:При разделението на подфоруми, освен факултети може да се добавят и курсове, за да не рови един първокурсник, например, през инфо касаещо завършващите, макар и пак на същата тема "изпити", която го интересува.
Според мен разделението по курсове не е нужно. Все пак форумът е за комуникация, а не е info-сайт с добре подредена база данни. Излишно е тема за 1 специалност да се разделят на 4 или 5 по курсове. Не знам как да го обясня по-добре, но ми се струва, че раздробяването ще донесе малко хаос :oops:
(Just my humble opinion :occasion5: )
Аватар
Jody
Пишете, о, братя
Специалност: Туризъм
Курс: четвърти

Мнение от Jody »

Xenon написа:А защо пак phpBB, а не IPB? Някой беше казал че не е проблем да се премине към тази платформа.
Аз лично съм фен на vBulletin 3.6.* макар че в България не са много популярни
Последно промяна от Jody на 08 Сеп 2007, 15:08, променено общо 1 път.
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

Аз също подкрепям идеята и ако мога да бъда полезна с нещо с удоволствие бих подала ръка :)
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

tamerlan написа:Ако не е жълт като напикани гащи ще е голямо подобрение :D
Това е едно от нещата,които мн ми харесват... :D Ако беше дори по-наситено жълто...патешко :P още повече бих се накефила... :sunny:
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
Аватар
nihil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от nihil »

Подкрепям структурните промени, които предлагате, както и предложението за скрипт, следящ правописа :) Туко виж сме се ограмотили :))) Но ако направите и някои визуални промени би било перфектно :) Не казвам да смените изцяло този скин:) Въпреки че, вероятно, ще ви се наложи предвид новите неща :)
На предната страница се появиха хора, които заявиха, че си го харесват. Както и обратното :) Затова, най-добре е да предложите няколко варианта, за да може човек да избира. :)
..:: I Never Agreed to be Your Holy One::..
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

clessy написа:
tamerlan написа:Ако не е жълт като напикани гащи ще е голямо подобрение :D
Това е едно от нещата,които мн ми харесват... :D Ако беше дори по-наситено жълто...патешко :P още повече бих се накефила... :sunny:
Имах предвид да сложат повече скинове, че да има избор за такива като мен, които ги заболява главата от жълто, розово и други такива :D
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения за форума и правила”