Приятелски секс

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Приятелски секс

Мнение от Crematory »

:lol: Нямало тема и викам да се появи.
Някой освен мен да каже нещо по въпроса :?: Не ми се води монолог:Р
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Аз го избягвам - което ще рече че с приятелките си предпочитам да не го правя (само да не остана погрешно разбран - има приятелки и "приятелки")
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Това заглавие на темата човек като го чете може да си помисли, че за обява става дума :lol:
Иначе бих казал няколко думи, ноо не сега. Вероятно ще едит-на мнението си.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Твърдо против.не смесвам никога приятелството с любовта.още по- малко пък със секса.
reiana
В началото бе словото

мойто скромно мнение по въпроса

Мнение от reiana »

Аз съм си изпатвала лично от такова нещо. Приятелството и сексът не трябва да се смесват,защото рано или късно единият от двамата се привързва емоционално и остава разочарован,а това е кофти....... :lol: :P
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

:)Ами то с един приятел тръгна от секса(ама много добър приятел ми беше,даже най-добрия),а я елате да ни видите сега-ех...любов :P
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Тази тема ми е интереснa, понеже имаше вероятност да ми се случи и на мен, но се колебаех заради евентуалните последствия. Представете си следната ситуация:
Двама приятели от противоположни полове, са без "половинки", но не са особено заинтересовани един от друг в този аспект. Решават, че ще чакат подходящия човек, но в крайна сметка хора сме, секса си е необходимост ...и ето, че станала работата. Мислите ли наистина, че задължително ще се появяват някакви чувства и още по-вероятно само у единия? Или е възможно секса да е секс, приятелството приятелство and they all lived happily forever after... :wink:
Аватар
united_colors
От дъжд на вятър
Курс: четвърти

Мнение от united_colors »

Поне засега нямам приятел, който да ме привлича по този начин :D Но... "никога не казвай никога"! :albino: :albino:
Последно промяна от united_colors на 21 Яну 2007, 02:49, променено общо 1 път.
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

мисля че рано или късно в общия случай ще се проявят някакви чувства обикновено девойката ще се разхленчи и ще иска "сериозна връзка" /сигурно може и обратното/

възможно е и да си живеят щастливо след това но ми се струва много по-малко вероятно... поне лично такова чудо не съм виждала :roll:
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Логичния въпрос:
Кое е по-добро все пак въпросния неангажиращ секс със съответния риск от обвързване или безкрайното въздържание и чакане на подходящия..
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

според мен първото. знае ли човек може пък да излезе нещо :?
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Мда, и моето мнение май натам се е насочило..но нали съм податлив на манипулации искам да "чуя" и останалите какво мислят :)
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

НЕ! То след това, този твой приятел ще ти бъде ли приятел повече? Какъв ще ти е всъщност?Любовник/ца, гадже, приятел, а може би и никакъв/ никаква?
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Himera написа:НЕ! То след това, този твой приятел ще ти бъде ли приятел повече? Какъв ще ти е всъщност?Любовник/ца, гадже, приятел, а може би и никакъв/ никаква?
Просто - ще ти е приятел, с когото правиш секс. Наистина нужно е доста либерално мислене за да възпримеш какво имам предвид, но смятам, че е възможно ако и двамата са наясно, че става дума просто за секс и съвсем отделно за това, че сте си приятели. Нито ходите хванати за ръка, нито си говорите на "мило" or whatever, нито се държите като двойка. Лично аз имах една нощ с една приятелка, в която действията ни си бяха..хм..половин секс и не продължихме, защото не бях убеден, че искам и не ми се търсеше презерватив (е ..случва се да излезнеш и без, какво да се прави :roll: ) .На следващия ден се видяхме двамата и с други приятели и се държахме все едно миналата вечер я е нямало без да сме се наговаряли, не бих казал и че е навредила на приятелството ни въпросната вечер.
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Е, на това му викам - задоволяване на нагона... ! Според зависи хората и взаимоотношенията...
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”