Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
че е некоректно, некоректно - е. но волно или неволно понякога на някои хора се случва. но съм убедена( разбира се всяко правило има изключения), че жените винаги прощават изневяра, мъжете - никога... въпрос на его предполагам
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ
айде да не слагаме всички жени и всички мъже под общ знаменател, а
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента. http://avatek.bg
Ха, ето кой е бил причината за създаването на темата "Приятелски секс" Ясно!
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Кое по-точно ти е интресно? Щото ако става на въпрос само за темата ми е доста чудно как "ръка ще пипне"?
fire написа:Кое по-точно ти е интресно? Щото ако става на въпрос само за темата ми е доста чудно как "ръка ще пипне"?
Чакай сега, аз не съм бот, че да се ограничавам с теми във форум , думите ми са написани от истински пръсти на истинска ръка на истински човек и т.н. с изброяването
А-аааа, а аз си помислих, че исакш по друг начин да пипнеш. Е-еее, сега вече ми стана ясно. Оки! Ще мълча, за да могат твоите "Очи да видят, ръцете ти да пипнат..."