влюбчиви ли сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Аз разбрах какво е любов след като я открих,преди това не си задавах много въпроси и мислех,че съм оперирана от такива чувства
с други думи не съм влюбчива!С моя принц бяхме много близки приятели преди да станем нещо повече(класика
)разбирателството и уважението са основни,но ако я нямаше страста щяхме да си останем само добри приятели 
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
- Eve
- В началото бе словото
Не мисля, че сьм влюбчива, по принцип сьм доста взискателна кьм себе си и хората около мен така че... Отначало с гаджето ми бяхме по скоро приятели, но с жремето разбрах , че не мога без него, разбрах 4е наи-важното е човека до теб да те обича и уважава, подкрепя, разбира, разсмива и т.н , ван6ният вид не е наи-важното, ж краина сметка всеки човек си има някакьв чар 
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
не споря, така е. но тук мисля че обсъждаме любовта, а не какво още е нужно в една връзкаHimera написа:Ама и те са нужни!Tripio написа:тва "хиена" ще зема да си го патентовам, нещо много ти хареса![]()
ама айде стига спам, ще пофилософствам малко по темата.. та общо взето исках да кажа че тва дето го разправяте за уважението, разбирателството, компромисите - да, хубаво е, даже задължително за една връзка.. но не е любов! не мога да дефинирам точно понятието "любов", но определено не се засича с гореизброените. мое лично мнение
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- make_silence
- От дъжд на вятър