Може ли да избереш при кого да се запишеш?Ти кой ще ми препоръчаш?fan4battle написа:Явно е че тебе не са те научили. Не те знам при кого си бил и кога.
Аз там се понаучих да плувам, но не особено просто защото не продължих.
А айкидото как беше?
Модератори: ники, Methuselah
Може ли да избереш при кого да се запишеш?Ти кой ще ми препоръчаш?fan4battle написа:Явно е че тебе не са те научили. Не те знам при кого си бил и кога.
Аз там се понаучих да плувам, но не особено просто защото не продължих.

На добро ниво ли е преподаването?Защото аз наистина имам желание ...fan4battle написа:Айкидо аз бях тренирал сериозно две години преди да вляза в университета, но не можеш да искаш от студентските тренировки такава задълбоченост. Повечето народ идва просто да види какво е, несериозен, да отбие спорта, т.н. Ако имаш желание, разбира се, можеш да научиш много. Яко е като цяло, аз много се радвам че имах възможността да посещавам.

На море си. Вземи лодка (може и дюшек), отиди там, където има концентрация на медузи колкото купа за салата и... се хвърли между тях... и ще видим дали пък няма да заплувашБавария написа:а някой ще ме научили да плувам

баси, аз от медузи мн бягамcastelo написа:На море си. Вземи лодка (може и дюшек), отиди там, където има концентрация на медузи колкото купа за салата и... се хвърли между тях... и ще видим дали пък няма да заплувашБавария написа:а някой ще ме научили да плувам