Почасова работа?
Модератор: fluffy cloud
Почасова работа?
моля ви не ми се смейте на въпроса
опитвам се да разбера какво точно означава почасова работа. досега знам само че се хващаш някъде, знаеш предварително колко ще ти плащат на час и сам си определяш колко време да работиш в зависимост от това кога си свободен и колко горе-долу искаш да изкараш - дотук добре. не трябва ли обаче предварително да заявя кога и по колко часа на ден ще работя?
Nie aufgeben!
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
почасова е всяка работа,което работно време е по-малко от стандартното 8 часово.Има най-различни варианти- може да работиш по 2 часа всеки ден,или пък по 6,може да работиш няколко пъти седмично за по няколко часа.
Като заплащането е на час в повечето случаи
Зависи вече работодателят ти какви услови има - може да ти плаща и на свършена работа,не на час.
В общи линии нямаш чак такава свобода на почасовата работа - да бачкаш когато ти си искаш и както си искаш.Зависи естествено отново от работодателят ти и въпросните условия - може да имаш "работно време" - например всеки ден или когато там по 2 часа не-знам-си-кво-си, може и да имаш т.нар. гъвкаво работно време - т.е. работиш когато си искаш и както искаш - както ти е удобно.Само където такава работа да си намериш (почасова ) е доста трудно в България
Особено ако искаш да е добре платена и да я работиш по-дълго от месец да речем.
Като заплащането е на час в повечето случаи
В общи линии нямаш чак такава свобода на почасовата работа - да бачкаш когато ти си искаш и както си искаш.Зависи естествено отново от работодателят ти и въпросните условия - може да имаш "работно време" - например всеки ден или когато там по 2 часа не-знам-си-кво-си, може и да имаш т.нар. гъвкаво работно време - т.е. работиш когато си искаш и както искаш - както ти е удобно.Само където такава работа да си намериш (почасова ) е доста трудно в България
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
има нормална работа,която не се води почасова,но пак е с гъвкаво работно време. Може да си намериш,но се иска доста търсене. Има такива,където искат "свършена работа" - ако ще да отидеш в 5 следобед и да стоиш до 1 вечерта,иска се от тебе да си свършиш работата просто- няма значение толкова точно по кое време - това го решаваш ти.
Предлагам ти да започнеш от сега да си търсиш някаква работа
Защото наистина е доста трудно да си намериш такава,където да работиш когато както си искаш и колкото си искаш,че и да ти плащат добре
Вече в процеса на търсене ще добиеш сама по-ясна представа как стоят нещата
Щото колкото фирми и работодатели има - толкова и различнли видове работно време и заплащане има 
Предлагам ти да започнеш от сега да си търсиш някаква работа
благодаря.......между другото ще дам идея и на другите търсещи като мен-навсякъде из сградата на университета има налепени листчета с обяви за различни видове работа. аз лично мисля да започна оттам, понеже щом обявите са разлепени там, означава че работодателите си търсят студенти и ще са готови да се съобразят с лекциите им 
Nie aufgeben!
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
в сайта на университета има също обяви за работа
ето тук ---> http://www.uni-sofia.bg/students+bg/index+bg.html
виж :
# Предложения за работа и обучение и други възможности
# Табло за съобщения

ето тук ---> http://www.uni-sofia.bg/students+bg/index+bg.html
виж :
# Предложения за работа и обучение и други възможности
# Табло за съобщения
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами това са екип от хора,които отговарят на телефонни обаждания - хората звънят и питат разни въпроси и проблеми ако имат,ти им отговаряш и им помагаш.Тва е.Methuselah написа:какво е колцентър
Иначе на такова място можеш да намериш почасова работа - да