СПОРТНИ ТАНЦИ
Модератори: ники, Methuselah
-
ninka
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
СПОРТНИ ТАНЦИ
Разбрах,че има и това в департамента по спорт към университета.
Някой мисли ли да се записва,а ако има вече такива които са ходили,нека да споделят впечатленията си за да знам дали да се записвам(ако работата е сериозна)или да си ходя на Тае-бо.
Някой мисли ли да се записва,а ако има вече такива които са ходили,нека да споделят впечатленията си за да знам дали да се записвам(ако работата е сериозна)или да си ходя на Тае-бо.
''Две неща на този свят са бeзкрайни:човешката глупост и вселената.За второто не съм съвсем сигурен"(Алберт Айнщайн)
- katia_kateto
- В началото бе словото
- Курс: семестриално завършил
- Обратна връзка:
:)
Танците са супер!!!Миналата година ходих на акробатичен rock-and-roll,както и на спортни танци(латиноамерикански и стандартни) и беше много забавно.
Мненията са субективни,така че е по-добре човек да се довери на собствения си опит,т.е. да опита преди да си направи извод и да каже,че ''това е пълна глупост'' и ''губене на време''!!!!!
Да живееш значи да гориш и да не можеш да се стоплиш.(Ф.Ницше)
-
figure_skater
- В началото бе словото
В сградата на Биологическия факутлет.
Има спортна зала на 1-вия етаж.Смятам да се запиша тази година,ако тренировките не съвпадат с някакви лекции.Защото втория семестър миналата година се получи точно така.
Другият проблем е,че местата свършват много бързо.
Не мога да дам гаранция,че ще ти харесат.Ако вече си тренирала спортни танци,може и да не ти е интересно,защото наистина се учат основни неща,но,лично за мен,беше много приятно.
Въпреки че определено липсват мъже.

Не мога да дам гаранция,че ще ти харесат.Ако вече си тренирала спортни танци,може и да не ти е интересно,защото наистина се учат основни неща,но,лично за мен,беше много приятно.
Да живееш значи да гориш и да не можеш да се стоплиш.(Ф.Ницше)
А кога трябва да се запиша за да има места? И кога се разбира по кое време са тренировките и кога имаме лекции (за лекциите, доколкото разбрах, трябва да ни кажат на 1 окомври, обаче прочетох някъде, че окончателната програма става по-късно, защото в тази от 1-ви има дублиране на зали и други проблеми)?