Само аз не зацепих, кой е Тошко
Арабистика 3
Модератор: Don Horhe
Ох,сори,че ви се бъркам в темичката,ама пропуснах преди 3ти да пожелая успех,та затова сега:успех!Освен това като видях,че се говори за Тошко,просто не можах да се сдържа.Той е един толкова изпълващ и охарактеризиращ понятието "култов образ"образ,че вероятно въпросният израз е измислен за него.Към него питая силно преливащи от любов чувства и мога да го описвам дълги часове,но не искам да ви лишавам от неповторимото удоволствие да разкривате пласт по пласт всички удивителни и обаятелни аспекти на неговата личност.
Phoebe,ти къде ще си на 9ти,хм?Сега разбрах,че шансът да дойда се е увеличил доста,това някак не те ли подканва да дойдеш на срещицата и да споделим мисли относно народа,свързан с тази дата
?Мисля,че ще намерим какво да говорим за него

Phoebe,ти къде ще си на 9ти,хм?Сега разбрах,че шансът да дойда се е увеличил доста,това някак не те ли подканва да дойдеш на срещицата и да споделим мисли относно народа,свързан с тази дата
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Ееебаси как са ви променили програмата! Я кажете от утре(днеска де) при Салим ли сте за тренировка на буквичките и правилата при писането и етц. или... Сигурно др група при Наджарян. Блазе им. Той ни водеше калиграфията втория семестър, един от най-вдъхновяващите образи! Обичам го тоя човек, самото му присъствие си е един вид терапия. А като говори на арабски, слушаш и се разтапяш...
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
-
Grimoire
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
1во повтарящите ще сме 3ма.
2ро : Тошко не е метъл а Джизъс!
3то: .. мааму
4то: Здравееейтеее
5то: имате страхотни момичета в курса, поне на външен вид (макар че днес ме досрамя да се запознавам с двете си лични фаворитки, нейсе, цяла година имам за целта)
еми, успех, колеги. и не флудете много темата.
2ро : Тошко не е метъл а Джизъс!
3то: .. мааму
4то: Здравееейтеее
5то: имате страхотни момичета в курса, поне на външен вид (макар че днес ме досрамя да се запознавам с двете си лични фаворитки, нейсе, цяла година имам за целта)
еми, успех, колеги. и не флудете много темата.
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Аз познавам една адски сладка мацка първокурсничка
Ако и другите са такива, ти завиждам за обкръжението. Искам да ви видя. Абе... А Асенчо няма ли да ви е колега?
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Тааа...
Първо - две групи сме. Едната сме 14 момчета и 6 момичета, а другата 17 момичета и 2 момчета. Поознайте аз в коя съм
Второ - разбрахме за Салим. И го видяхме. За нездравия му афинитет към зеленчуците, пълнените чушки, Горна Оряховица, котката му. За това, че Кувейт не е държава, а присадък към Басра. За това, че сме виновни че сме живи. За това, че сме много отворени, ако искаме да знаем колкото Аллах и Мохаммад. За това, че журналистите са шамандури. За тва, че любовен живот не трябва да държим, поне до 10ти юни
Вече усетих първите негативни настроения в нашия колектив, изказано беше мнение "мии мисля да отида в другата група".
Очите на Салим винаги ли са такива червени? Мисля си вече, че така изглежда дявола в неговото земно превъплъщение.
Научихме и как е на арабски "Пикай! Сега! Веднага! Пред мен!".
Изглежда пиша първи, нищо че свършихме в два, защото колегите... пишат домашното :]
to sum it up -още по-яко беше
Първо - две групи сме. Едната сме 14 момчета и 6 момичета, а другата 17 момичета и 2 момчета. Поознайте аз в коя съм
Второ - разбрахме за Салим. И го видяхме. За нездравия му афинитет към зеленчуците, пълнените чушки, Горна Оряховица, котката му. За това, че Кувейт не е държава, а присадък към Басра. За това, че сме виновни че сме живи. За това, че сме много отворени, ако искаме да знаем колкото Аллах и Мохаммад. За това, че журналистите са шамандури. За тва, че любовен живот не трябва да държим, поне до 10ти юни
Вече усетих първите негативни настроения в нашия колектив, изказано беше мнение "мии мисля да отида в другата група".
Очите на Салим винаги ли са такива червени? Мисля си вече, че така изглежда дявола в неговото земно превъплъщение.
Научихме и как е на арабски "Пикай! Сега! Веднага! Пред мен!".
Изглежда пиша първи, нищо че свършихме в два, защото колегите... пишат домашното :]
to sum it up -още по-яко беше
medicate, medicate
Като четох горния пост, пак ми се прищя да съм първи курс
Да чуя тези неща за първи път
, да се посмея на пълнените Ушки,
За Елена Йончева не стана ли дума... явно има време за нея.
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?