А с изпита по англииски какво направи? как се готви за него?aleksche написа:Здравейте и от мен! Аз май малко късно се сетих да се поровя из този форум, ноо...по-добре късно, отколкото никога
Ще взема и аз да си споделя как се озовах в тази специалност... Беше ми ПЪРВО желание (колкото и да ми се чудеха всички наоколо на избора) и влезнах на първо класиране (голям късмет извадих, защото в деня на записването заминавах на море - та се записах първия ден и отпраших към моренцето).. В началото на 12ти клас бях сигурна, че искам журналистика, но нещо ми прищрака и ето ме тук... Много готино да учиш нещо, което малко хора знаят
С голям ентусиазъм се втурнах към тази филология, дано ни се оправдаят очакванията на всички
УНГАРСКА ФИЛОЛОГИЯ
Модератор: Don Horhe
-
Nemesis
- Постоянно присъствие
Re: Ето ме - станахме май четирима студенти-зайци в унгарска
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
YOUR FUCKING SOUL!!!
Амии.... аз не с английски, с литература се класирах
По английски се готвих, ама само един месец по формата на СУ и резултатите не бяха особено впечатляващи
Тои май е бил доста труден и за тези, които това им е било основното занимание през годината... мм?? 
Няма, няма, няма да вървя с наведена глава... (Камен Во)
))
Има една фондация - "Кирил и Методи" - готви по английски за почти всички варианти на изпити по езика. Там ходих един месец при супер готина учителка, ма единият месец не ми беше достатъчен явно
Аз иначе за сертификатите на Кембридж съм го учила английския...

))
-
Nemesis
- Постоянно присъствие
Ами и аз уча по тези учебници- Gold- те уж са доста добри ама даскалката нещо не я харесвам много... ного е отвеяна жената и не си знае работата...затова е невъзможно да тръгна при някой месен даскал...просто не са кадърни, а и друго си е да те подготвя човек от СУ който знае кво точно ще ти трябва, нали?!
For I find no pleasure in your physical pain
YOUR FUCKING SOUL!!!
YOUR FUCKING SOUL!!!
Ами да не те плаша, но не е никак леко и с литературата...иска си и там четенето и усилията! Аз с желание съм учила, но и бая рев видях през годината... Но ако се постараеш - става, разбира се
Английския - там май конкуренцията е много жестока и стабилно режат преверяващите... аз не разчитах на английския особено. Но ако ти си със хубава подготовка..
))