Какво е да си студент в СУ?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
Хех да ще видим какво е.. ще ни се стъжни живота, кандидатстването ще ни се стори златно
Само дано колегите са точни поне за морална подкрепа

"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Обратна връзка:
Според мен всичко си е така,както сам си го направиш!
Може да ти е адски интересно в СУ,а може и да умреш от тъпотия...за мен лично СУ е място,където се запознах с много готини и умни хора(и не чак толкова),интелигентни преподаватели(особено след 2-рата съвместна халба бира)
Най-малкото атмосферата ми харесва...постоянно движение на хора,размахващи лекции и карти,пушещи нервно или безгрижно по коридорите...или с две думи СУ е номер 1 ! Хайл Хитлер !
Може да ти е адски интересно в СУ,а може и да умреш от тъпотия...за мен лично СУ е място,където се запознах с много готини и умни хора(и не чак толкова),интелигентни преподаватели(особено след 2-рата съвместна халба бира)
Най-малкото атмосферата ми харесва...постоянно движение на хора,размахващи лекции и карти,пушещи нервно или безгрижно по коридорите...или с две думи СУ е номер 1 ! Хайл Хитлер !
ох, какво да ти кажа....миналата седмица я прекарах цялата в София в търсене на квартира и накрая наех едно отвратително място, просто защото не можах да намеря нищо друго!сега съм във вихъра на великото преместване, а другата седмица ме чака второ действие на мъките - търсене на работа!
та на фона на всичко това да ходя на лекции ми изглежда като истинска идилия
Nie aufgeben!
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Обратна връзка:
За квартирата да не ти пука особено,винаги можеш да си намериш по- добро място,никой не те е задължил да си стоиш там,има много оферти особено сега преди започването на академичната годинаNightfall написа:ох, какво да ти кажа....миналата седмица я прекарах цялата в София в търсене на квартира и накрая наех едно отвратително място, просто защото не можах да намеря нищо друго!сега съм във вихъра на великото преместване, а другата седмица ме чака второ действие на мъките - търсене на работа!![]()