Студентските столове

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Behrami
В началото бе словото

Студентските столове

Мнение от Behrami »

Здравейте.И аз съм един от първокурсниците тази година и искам да попитам вече опитните студенти как стои въпроса със студентските столове.На каква цена са-на месец ли се плаща или на ден,добро ли това,което предлагат там.Ще съм ви благодарен за всяка информация по този въпрос.
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Не се плаща на месец. Отиваш, ядеш и си плащаш. Цените преди варираха между 1 и 1.20 лв за едно ядене, но сега предполагам ще са по-високи.
Аз съм доволен от столовете в Студентски град.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
кой повика кой почука
Драскач

Мнение от кой повика кой почука »

купони няма ли :lol:
Аватар
Nightfall
От дъжд на вятър

Мнение от Nightfall »

само в Студентски град ли има столове? няма ли менза и на приземния етаж на Ректората?
Nie aufgeben!
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

За Ректората някой друг да каже. Стол има в едната сграда на УАСГ (тази, по-нагоре).
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Мензата,демек туй в Ректората си е екстра,хранително,ама писва,един семестър ядох и повече не желая да стъпя.А и не давата ТАРАТОР :(
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Nightfall
От дъжд на вятър

Мнение от Nightfall »

а в тази менза трябва ли да се регистрираш по някакъв начин например за определено време или когато решиш отиваш, хапваш си и си плащаш?всички студенти в СУ ли имат право да се хранят там?
Nie aufgeben!
Аватар
Jacka|
В началото бе словото

Мнение от Jacka| »

Nightfall написа:а в тази менза трябва ли да се регистрираш по някакъв начин например за определено време или когато решиш отиваш, хапваш си и си плащаш?всички студенти в СУ ли имат право да се хранят там?
регистрацията за ползване на мензата става чрез еднократно плащане..мисля че към 150 лв на семестър. след тва можеш да ядеш там винаги, цената е 1 лв, ама има и друга каса, където понякога е по-скъпо. винаги трябва да носиш лична карта и те проверяват в едни списаци дали си платил/а . иначе мензата отваря от 11.30 и работи до към 18.00 някъде. тва е горе-долу положението.
Аватар
Vanuushka
От дъжд на вятър

Мнение от Vanuushka »

А в общежитията не може ли да си донесем печка, газов котлон и да си готвим :lol: :oops: :lol:
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
Аватар
Jacka|
В началото бе словото

Мнение от Jacka| »

Vanuushka написа:А в общежитията не може ли да си донесем печка, газов котлон и да си готвим :lol: :oops: :lol:
аре да те зема да ми готвиш, искаш ли :oops:
иначе може да си донесете квото си искате:)
T1000
В началото бе словото
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от T1000 »

Jacka| написа:регистрацията за ползване на мензата става чрез еднократно плащане..мисля че към 150 лв на семестър. след тва можеш да ядеш там винаги, цената е 1 лв, ама има и друга каса, където понякога е по-скъпо. винаги трябва да носиш лична карта и те проверяват в едни списаци дали си платил/а . иначе мензата отваря от 11.30 и работи до към 18.00 някъде. тва е горе-долу положението.
Това е странно, целият курс ядохме в Мензата цяла година и нито един път нито са ни проверили, нито са ни искали регистрация или допълнителни пари. Можеш да ядеш винаги, когато поискаш, важното е да си студент на СУ. Цената е 1лв. На другата каса се предлагат други храни, често по-добри, и затова е по-скъпо (там всяко ядене си е на самостоятелна цена, а не е като на първата каса - всичко е общо).
Аватар
Jacka|
В началото бе словото

Мнение от Jacka| »

Това е странно, целият курс ядохме в Мензата цяла година и нито един път нито са ни проверили, нито са ни искали регистрация или допълнителни пари.

минали сте между капките. явно служителките в мензата не си вършат добре работата :)
Аватар
Vanuushka
От дъжд на вятър

Мнение от Vanuushka »

Jacka| написа:
Vanuushka написа:А в общежитията не може ли да си донесем печка, газов котлон и да си готвим :lol: :oops: :lol:
аре да те зема да ми готвиш, искаш ли :oops:
иначе може да си донесете квото си искате:)
Нямаш абсолютно никакъв проблем, ще ти готвя :wink: какво искаш да ти наготвя:)
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

Плазмодий написа:Мензата,демек туй в Ректората си е екстра,хранително,ама писва,един семестър ядох и повече не желая да стъпя.А и не давата ТАРАТОР :(
това е истината
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Jacka| написа:регистрацията за ползване на мензата става чрез еднократно плащане..мисля че към 150 лв на семестър. след тва можеш да ядеш там винаги, цената е 1 лв, ама има и друга каса
Това пък никога не съм го чувал!!! :shock:
Както на мен ми е известно, всеки студент на СУ може да се храни там! Правилото, доколкото помня, е срещу студентска книжка. Не че някога са ме проверявали...
Jacka| написа:минали сте между капките. явно служителките в мензата не си вършат добре работата :)
На мен ми изглежда по-скоро, че вас са ви минали... :? Струва ми се безумно. Ще ми се повече хора да изкажат опит.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”