Студентските столове
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Студентските столове
Здравейте.И аз съм един от първокурсниците тази година и искам да попитам вече опитните студенти как стои въпроса със студентските столове.На каква цена са-на месец ли се плаща или на ден,добро ли това,което предлагат там.Ще съм ви благодарен за всяка информация по този въпрос.
-
кой повика кой почука
- Драскач
- Jacka|
- В началото бе словото
регистрацията за ползване на мензата става чрез еднократно плащане..мисля че към 150 лв на семестър. след тва можеш да ядеш там винаги, цената е 1 лв, ама има и друга каса, където понякога е по-скъпо. винаги трябва да носиш лична карта и те проверяват в едни списаци дали си платил/а . иначе мензата отваря от 11.30 и работи до към 18.00 някъде. тва е горе-долу положението.Nightfall написа:а в тази менза трябва ли да се регистрираш по някакъв начин например за определено време или когато решиш отиваш, хапваш си и си плащаш?всички студенти в СУ ли имат право да се хранят там?
-
T1000
- В началото бе словото
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Това е странно, целият курс ядохме в Мензата цяла година и нито един път нито са ни проверили, нито са ни искали регистрация или допълнителни пари. Можеш да ядеш винаги, когато поискаш, важното е да си студент на СУ. Цената е 1лв. На другата каса се предлагат други храни, често по-добри, и затова е по-скъпо (там всяко ядене си е на самостоятелна цена, а не е като на първата каса - всичко е общо).Jacka| написа:регистрацията за ползване на мензата става чрез еднократно плащане..мисля че към 150 лв на семестър. след тва можеш да ядеш там винаги, цената е 1 лв, ама има и друга каса, където понякога е по-скъпо. винаги трябва да носиш лична карта и те проверяват в едни списаци дали си платил/а . иначе мензата отваря от 11.30 и работи до към 18.00 някъде. тва е горе-долу положението.
Нямаш абсолютно никакъв проблем, ще ти готвяJacka| написа:аре да те зема да ми готвиш, искаш лиVanuushka написа:А в общежитията не може ли да си донесем печка, газов котлон и да си готвим![]()
![]()
![]()
иначе може да си донесете квото си искате:)
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Това пък никога не съм го чувал!!!Jacka| написа:регистрацията за ползване на мензата става чрез еднократно плащане..мисля че към 150 лв на семестър. след тва можеш да ядеш там винаги, цената е 1 лв, ама има и друга каса
Както на мен ми е известно, всеки студент на СУ може да се храни там! Правилото, доколкото помня, е срещу студентска книжка. Не че някога са ме проверявали...
На мен ми изглежда по-скоро, че вас са ви минали...Jacka| написа:минали сте между капките. явно служителките в мензата не си вършат добре работата