RQ:Нанасяне в общежития

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

sofianeca
В началото бе словото

Мнение от sofianeca »

И ОЩЕ НЕЩО В ДРУГА ТЕМА ПОСОЧИХ ПРАВНИ АРГУМЕНТИ, ЗАЩО И СОФИЯНЦИ ТРЯБВА ДА МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ В СТУД ГРАД. И ЗАЩО И СЕЛЯНИТЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ БИТОВИ КОНСУМАТИВИ. НЕОБЯСНИМО Е ЗАЩО МНЕНИЕТО МИ Е ИЗТРИТО. АКО НЕ СИ СЪГЛАСЕН, СИСТЕМНИ АДМИНИСТРАТОРЕ ИЗПОЛЗВАЙ ПРАВНИ АРГУМЕНТИ ДА ЗАЩИТИШ МНИНЕТО СИ. НО ЯВНО И ТИ СИ ПРОВИНЦИАЛИСТ, И КАТО НЕМОЖЕШ ДА ЗАЩИТИШ МНЕНИЕТО СИ КОМПЕНСИРАШ КОМПЛЕКСИ, КАТО ТРИЕШ. ГРУБА СИЕЛСКА ПРОЯВА. СЕЛЯНИНА СИ Е СЕЛЯНИН И СЕЛЯНИН ЩЕ СИ ОСТАНЕШ. МНЕНИЕТО МИ Е ПЕЙСТНАТО ОТ ЛЕКС.БГ И ТАМ ИМАШЕ ДИСКУСИЯ С АРГУМЕНТИ ЦЕЛИ ТРИ МЕСЕЦА. 85 ПРОЦЕНТА ОТ ХОРАТА МЕ ПОДКРЕПИХА. А НЕСЪГЛАСНИТЕ ИЗПОЛЗВАХА АРГУМЕНТИ А НЕ ОБИДИ. ВЪПРОС НА ИНТЕЛЕКТУЛНО НИВО. КОЕТО ТИ НЯМАШ ГЛУПАКО. ИЗПОЛЗВАМ ТВОЙТА ЛЕКСИКА, СИСТЕМНИ АДМИНИСТРАТОРЧЕ ДРЕБНО.

Едит Мод: Виж какво, Ентелигенте! Да ми са махаш оттука с твойте 200 евро на месец плюс битови консумативи, че колкото пъти още пишеш такива глупости с включен капс лок, толкова ще те трия, и толкова ще те баннват. Толкова ли си плиткоумен, за да не можеш да се усетиш, че тия 200 евро дето ги даваш са поне за гарсониера, в която си живееш сам като цар??? Като искаш да ти е евтинко - отиди на квартира в една стаичка с хазяин за 100-120 лева на месец! И като претендираш да си "гражданин", научи се да говориш като такъв, леке с леке! В този форум никой не те е подкрепил! Това мнение няма да го изтрия, ей така, за да видиш колко си жалък... Аман от комплексари! :evil:
allbi
В началото бе словото
Специалност: ПМХК
Курс: трети
Обратна връзка:

Здравете ! ;)

Мнение от allbi »

Евала на админа !!! ;) В момента като една "селянка" и "провинциалистка" от Бургас, чиито родилтели немогат да си позволят издръжка на квартира в друг град наистина съм много афектирана от мнението на господин софиянеца.
Но ДА ;) прав си ! той сам се закопава ! ;)
дано не ти се налага да разбираш какво е да си без жилище в чужд град ;) въпреки, че съдбата си знае работата и ще разбереш ! ;)
Изображение

Escape the Reality!
Feel the Music !
Feel the DANCE !

RelentlesS Dance Crew !
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Едит Мод: Виж какво, Ентелигенте! Да ми са махаш оттука с твойте 200 евро на месец плюс битови консумативи, че колкото пъти още пишеш такива глупости с включен капс лок, толкова ще те трия, и толкова ще те баннват. Толкова ли си плиткоумен, за да не можеш да се усетиш, че тия 200 евро дето ги даваш са поне за гарсониера, в която си живееш сам като цар??? Като искаш да ти е евтинко - отиди на квартира в една стаичка с хазяин за 100-120 лева на месец! И като претендираш да си "гражданин", научи се да говориш като такъв, леке с леке! В този форум никой не те е подкрепил! Това мнение няма да го изтрия, ей така, за да видиш колко си жалък... Аман от комплексари! :evil:
:notworthy: :notworthy: :notworthy: Крайно време беше!!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

Уважение, уважение! По-точните думи едва ли могат да се намерят. :)

Но все пак дано тоя да не спре да пише, че ми беше много забавно да му чета писанията.
"200 евро на месец + битови консумативи" ахахахаха
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”