Едит Мод: Виж какво, Ентелигенте! Да ми са махаш оттука с твойте 200 евро на месец плюс битови консумативи, че колкото пъти още пишеш такива глупости с включен капс лок, толкова ще те трия, и толкова ще те баннват. Толкова ли си плиткоумен, за да не можеш да се усетиш, че тия 200 евро дето ги даваш са поне за гарсониера, в която си живееш сам като цар??? Като искаш да ти е евтинко - отиди на квартира в една стаичка с хазяин за 100-120 лева на месец! И като претендираш да си "гражданин", научи се да говориш като такъв, леке с леке! В този форум никой не те е подкрепил! Това мнение няма да го изтрия, ей така, за да видиш колко си жалък... Аман от комплексари!
RQ:Нанасяне в общежития
И ОЩЕ НЕЩО В ДРУГА ТЕМА ПОСОЧИХ ПРАВНИ АРГУМЕНТИ, ЗАЩО И СОФИЯНЦИ ТРЯБВА ДА МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ В СТУД ГРАД. И ЗАЩО И СЕЛЯНИТЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ БИТОВИ КОНСУМАТИВИ. НЕОБЯСНИМО Е ЗАЩО МНЕНИЕТО МИ Е ИЗТРИТО. АКО НЕ СИ СЪГЛАСЕН, СИСТЕМНИ АДМИНИСТРАТОРЕ ИЗПОЛЗВАЙ ПРАВНИ АРГУМЕНТИ ДА ЗАЩИТИШ МНИНЕТО СИ. НО ЯВНО И ТИ СИ ПРОВИНЦИАЛИСТ, И КАТО НЕМОЖЕШ ДА ЗАЩИТИШ МНЕНИЕТО СИ КОМПЕНСИРАШ КОМПЛЕКСИ, КАТО ТРИЕШ. ГРУБА СИЕЛСКА ПРОЯВА. СЕЛЯНИНА СИ Е СЕЛЯНИН И СЕЛЯНИН ЩЕ СИ ОСТАНЕШ. МНЕНИЕТО МИ Е ПЕЙСТНАТО ОТ ЛЕКС.БГ И ТАМ ИМАШЕ ДИСКУСИЯ С АРГУМЕНТИ ЦЕЛИ ТРИ МЕСЕЦА. 85 ПРОЦЕНТА ОТ ХОРАТА МЕ ПОДКРЕПИХА. А НЕСЪГЛАСНИТЕ ИЗПОЛЗВАХА АРГУМЕНТИ А НЕ ОБИДИ. ВЪПРОС НА ИНТЕЛЕКТУЛНО НИВО. КОЕТО ТИ НЯМАШ ГЛУПАКО. ИЗПОЛЗВАМ ТВОЙТА ЛЕКСИКА, СИСТЕМНИ АДМИНИСТРАТОРЧЕ ДРЕБНО.
Едит Мод: Виж какво, Ентелигенте! Да ми са махаш оттука с твойте 200 евро на месец плюс битови консумативи, че колкото пъти още пишеш такива глупости с включен капс лок, толкова ще те трия, и толкова ще те баннват. Толкова ли си плиткоумен, за да не можеш да се усетиш, че тия 200 евро дето ги даваш са поне за гарсониера, в която си живееш сам като цар??? Като искаш да ти е евтинко - отиди на квартира в една стаичка с хазяин за 100-120 лева на месец! И като претендираш да си "гражданин", научи се да говориш като такъв, леке с леке! В този форум никой не те е подкрепил! Това мнение няма да го изтрия, ей така, за да видиш колко си жалък... Аман от комплексари!
-
allbi
- В началото бе словото
- Специалност: ПМХК
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Здравете ! ;)
Евала на админа !!!
В момента като една "селянка" и "провинциалистка" от Бургас, чиито родилтели немогат да си позволят издръжка на квартира в друг град наистина съм много афектирана от мнението на господин софиянеца.
Но ДА
прав си ! той сам се закопава ! 
дано не ти се налага да разбираш какво е да си без жилище в чужд град
въпреки, че съдбата си знае работата и ще разбереш ! 
Но ДА
дано не ти се налага да разбираш какво е да си без жилище в чужд град
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Уважение, уважение! По-точните думи едва ли могат да се намерят.Едит Мод: Виж какво, Ентелигенте! Да ми са махаш оттука с твойте 200 евро на месец плюс битови консумативи, че колкото пъти още пишеш такива глупости с включен капс лок, толкова ще те трия, и толкова ще те баннват. Толкова ли си плиткоумен, за да не можеш да се усетиш, че тия 200 евро дето ги даваш са поне за гарсониера, в която си живееш сам като цар??? Като искаш да ти е евтинко - отиди на квартира в една стаичка с хазяин за 100-120 лева на месец! И като претендираш да си "гражданин", научи се да говориш като такъв, леке с леке! В този форум никой не те е подкрепил! Това мнение няма да го изтрия, ей така, за да видиш колко си жалък... Аман от комплексари!
Но все пак дано тоя да не спре да пише, че ми беше много забавно да му чета писанията.
"200 евро на месец + битови консумативи" ахахахаха