Любимо ТВ предаване и любим водещ
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Ira_dei
- Драскач
Любимо ТВ предаване и любим водещ
Моето любимо ТВ предаване е "Вафлички и храсти" с Хулиган Кучков
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
Део е пич,ма нещо не беше мноо силен,а мацката е УНИКАЛНО красива ама е куха като лейка...И аз съм супер зарибен по ФОКС и се сцепвам да глеам сериали....damien написа:дам...Део и оная мацка след него("Ееей, Пепи...") също бяха ОК, ама сега е даже бетърkorpusito написа:Рекламна пауза е едно от малкото силни бг предавания,а водещия Гъмов е супер пич !!!![]()
а и fox_life си ми е любима тв...главно заради сериалите
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
-
damien
- Да живей словото
- Курс: трети
ех, да! друго си е да зяпаш сериалчета с дублаж...не че ми е проблем да го дръпна от нета и да се зверя на субтитри пет реда в секунда...
даже ако някой по-навътре в пиратството може да ме светне отде да си ги дръпна дублирани ще го позлатя!
колкото до тв шоута, преди време съм се заглеждал по "Горещо", ама така ми е писнало от тъпоумието на родните чалгарки и преувеличените нарежданки на т.нар. бг мутри...да не говорим за некви там "пекани" журналисти или "просперирали" в чужбина наши "звезди"
даже ако някой по-навътре в пиратството може да ме светне отде да си ги дръпна дублирани ще го позлатя!
колкото до тв шоута, преди време съм се заглеждал по "Горещо", ама така ми е писнало от тъпоумието на родните чалгарки и преувеличените нарежданки на т.нар. бг мутри...да не говорим за некви там "пекани" журналисти или "просперирали" в чужбина наши "звезди"
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури
-
damien
- Да живей словото
- Курс: трети
ми то и чалгата ужким беше временно явление, но както виждаш не само че си я има на всяка крачка, ами я чака и "бляскаво" бъдеще...Emmanuel Goldstein написа:Не гледам телевизия. Всъщност дори не знам как още телевизията се крепи. Трябваше отдавна да рухне.
пък телевизията винаги си намира почитатели или хора като мен, които ей така от време на време се заглеждат по нещо интересно...абе човече, ти новини не гледаш ли?!
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури
В RSS четеца ми са фиидовете на BBC, CNN, Dir, NetInfo, както и някои по-профилирани новинарски стрийма... Отделно има и няколко специализирани неща (игри, астрономия, етц), както и няколко полезни блога... Както и digg.com
Абе на ден бая новини прочитам да ти кажа... И за разлика от хората които се информират само от ТВ, разбирам за новините почти на момента, мога да ги следя, мога да ги коментирам, мога да получа няколко гледни точки (от няколко агенции)...
Телевизията е морално остаряла и порочна система. Имаш ли интернет - имаш всичко
Абе на ден бая новини прочитам да ти кажа... И за разлика от хората които се информират само от ТВ, разбирам за новините почти на момента, мога да ги следя, мога да ги коментирам, мога да получа няколко гледни точки (от няколко агенции)...
Телевизията е морално остаряла и порочна система. Имаш ли интернет - имаш всичко
i know the human being and fish can coexist peacefully
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Размисли и страсти с Юлиян Вучков.
Той може и да е изкуфял, но има много богат речник, изразява се изключително цветисто и пищно, жестикулира толкова образно, че за мен е удоволствие да го гледам. ИМА какво да се научи от него в това отношение.
Пак повтарям- нещата, които Вучков говори, не ги споделям, но начинът, по който го прави, определено е неповторим.
Той може и да е изкуфял, но има много богат речник, изразява се изключително цветисто и пищно, жестикулира толкова образно, че за мен е удоволствие да го гледам. ИМА какво да се научи от него в това отношение.
Пак повтарям- нещата, които Вучков говори, не ги споделям, но начинът, по който го прави, определено е неповторим.