Културология?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

erquebrand написа:Чудно ми е ти какво учиш!
Политология. И?
Аватар
erquebrand
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от erquebrand »

Това ли е ? Това ли е специалността, от коят излизаш гений с вила в ЛА, заплата от 3000 евро на минута , две деца и президентски пост в Европейска страна по избор? Заради това ли ти си мислиш, че можеш да критикуваш останалите специалности като говориш, че нямат перспектива? Защо пишеш за КУЛТУРОЛОГИЯТА??? ... а да, защото вече си шеф на света !!!
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Само леко доуточнение, без да се меся допълнително:
не шеф на света, а шеф на хората. Така се казва по софийски :lol:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
erquebrand
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от erquebrand »

ХАХА!
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

FTF написа:Само леко доуточнение, без да се меся допълнително:
не шеф на света, а шеф на хората. Така се казва по софийски :lol:
а така добре се учиш...
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

ти си ми добър учител :lol:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

erquebrand написа:Това ли е ? Това ли е специалността, от коят излизаш гений с вила в ЛА, заплата от 3000 евро на минута , две деца и президентски пост в Европейска страна по избор? Заради това ли ти си мислиш, че можеш да критикуваш останалите специалности като говориш, че нямат перспектива? Защо пишеш за КУЛТУРОЛОГИЯТА??? ... а да, защото вече си шеф на света !!!
Ти определено си умствено изоставащ. Явно не си прочел нито един мой пост както трябва. Не знам как изобщо си изкарващ изпитите, но както и да е.

Кажи ми какво ще работиш със специалност Културология, което да е по специалността Културология и приключваме темата, тъпо, тъпо парче такова. Кажи ми! Не можеш, нали? Тогава изобщо спри да пишеш. Само седиш и повтарящ като умствено изоставащ папагал едно и също- добре, дай един факт. Кажи ми какво ще работиш, глупако тъп, и да приключваме.

И да, тъпанаре, осъзнавам абсолютно перфектно, че специалността Политология е почти толкова безперспективна, колкото и Културологията. Всичко зависи от тебе и в какъв контекст ще си вкараш знанията, тъпо парче. Това го казах още в началото, ама ти не си си направил труда да прочетеш както трябва постовете. Просто седиш като един четвъртолак и повтаряш едно и също. Явно си яко комплексиран и недоволен от своята специалност, щом така тъпо я защитаваш.
Аватар
erquebrand
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от erquebrand »

Културология уча за удоволствие и за обща клутура. Щом питаш за мен, това е. Но не пиши глупости да отказваш хората от специалността, още повече,че политиката е част от културата. Следователно аз каквото и да работя, ти , с твоята агресия и примитивноаст, ще си ми подчинен!
Ivette
В началото бе словото

Мнение от Ivette »

Хей,хей айде спрете с тоя безсмислен спор .... :!: На който не му харесва специалността просто да не пише в тая тема :wink:
"I'll always take care of my boy" Hollywoodland
Аватар
erquebrand
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от erquebrand »

Ivette написа:Хей,хей айде спрете с тоя безсмислен спор .... :!: На който не му харесва специалността просто да не пише в тая тема :wink:
Ето едно мъдро решение!
Ivette
В началото бе словото

Мнение от Ivette »

erquebrand, няма смисъл да се впрягаш !! Всеки си има мнение, но въпросът е в това , че не е нормално да се пише на такъв груб език :!:
Аватар
erquebrand
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от erquebrand »

е, не ! грубият език си е въпрос на личен избор!Няма лошо в това. Аз съм за това хората да учат каквото им е кеф и всеки трябва да направи избор без някой да му казва, че ще умре гладен!
Ivette
В началото бе словото

Мнение от Ivette »

erquebrand написа:е, не ! грубият език си е въпрос на личен избор!Няма лошо в това. Аз съм за това хората да учат каквото им е кеф и всеки трябва да направи избор без някой да му казва, че ще умре гладен!

Много правилно! И аз съм на същото мнение,колега :)
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

erquebrand написа:Културология уча за удоволствие и за обща клутура. Щом питаш за мен, това е. Но не пиши глупости да отказваш хората от специалността, още повече,че политиката е част от културата. Следователно аз каквото и да работя, ти , с твоята агресия и примитивноаст, ще си ми подчинен!
Глупак, виж кой първи започна с агресивните постове и се досети за какво става дума (ако не ми беше писал на лично съобщение, нямаше да обърна внимание на тъпоумния ти пост, ама не- ти така пожела). Пък и какво се оказа- обиждаш ме мене, че съм говорил против великата ти специалност, после сам признаваш, че приложение нямало. Е какво тогава, защо не си ебеш майката, а? Като не знаеш защо пишеш, защо го правиш, по дяволите? Или и ти нямаш мнение, като много други? И да, щом ти е трябвало да влезеш в универсиетет, за да обогатиш общата си култура, къде си живял досега- в обора на кравите ли?

И кого съм отказал, глупако малоумен, тъпо парче такова? Това, което казах е, че моето мнение е следното: учи това, което ти е кеф четири години, после си изкарай магистратура, с която да печелиш пари- хем ще си на кеф, докато изкарваш бакалавър, хем после ще се напънеш повече и ще си осигуриш и живота. С кое не си съгласен, тъпанаре? Кого ще откажа от специалността с тези слова? егаси, колко ми е омръзнало от идиоти в тея форуми, кой от кой по-голям тъпанар, пишеш нещо на нормален шибан български език, оня ти се прави на надървен, защото го мързи да прочете докрая- прочел два реда на кръст и лае после.
erquebrand написа:е, не ! грубият език си е въпрос на личен избор!Няма лошо в това. Аз съм за това хората да учат каквото им е кеф и всеки трябва да направи избор без някой да му казва, че ще умре гладен!
Да, ти определено си умствено изоставащ. Това, което казах е, че няма да си намериш никаква работа по специалността. Казах го десет шибани пъти, ама ти не го разбра нито веднъж. Как да го кажа, на английски, на арабски или на твоя роден цигански? егаси хората, значи, не им стига мозъка да разберат нещо, ама се изказват!
Ivette
В началото бе словото

Мнение от Ivette »

нямазначение, защо е тази агресия ? Недей така ....
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”