Надомна работа чрез Интернет

Toзи радел предоставя възможност на вас и на фирми да публикуват информация за нуждите си. Бъдещата цел на този подфорум е да стане място за обратна връзка между бизнеса и образованието. Ако имате желание да помагате за развитието му и имате свежи идеи, моля свържете се с нас.

Модератор: fluffy cloud

Публикувай отговор
Аватар
Nightfall
От дъжд на вятър

Надомна работа чрез Интернет

Мнение от Nightfall »

от много места съм чувала, че има различни видове надомна работа чрез интернет - сортиране на новини, писане на статии, попълване на таблици и др. подобни. искам да попитам хората тук някой знае ли за фирми, организации или сайтове, където се предлага нещо подобно?
Nie aufgeben!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

джобс бг
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Аз съм търсил в редица онлайн трудови борси (jobs.bg, jobtiger.bg, rabota.bg и още няколко, за които не се сещам), без никакъв резултат.
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

Vaskes написа:Аз съм търсил в редица онлайн трудови борси (jobs.bg, jobtiger.bg, rabota.bg и още няколко, за които не се сещам), без никакъв резултат.
в jobs.bg има страхотни обяви.
Аватар
Nightfall
От дъжд на вятър

Мнение от Nightfall »

и аз не намерих нищо там! само една за програмист или нещо подобно
Nie aufgeben!
Аватар
infy
В началото бе словото

Мнение от infy »

търси периодично
аз от джобс.бг си намерих моята
пиша за един сайте текстове на английски и плащат 20 лв за текст
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Е добре с какви ключови думи търсите? Аз точно нещо такова търся - преводач за сайт или списание или уебдизайнер (непостоянна дистанционна работа). Ама като дам 'преводач' или 'уебдизайн' не излиза нищо, което да ме устройва.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Когато аз търсех такова нещо, пред да намеря сегашната си работа, търсех София- ПР и Маркетинг- Договор,Проект и ми излизаха доста за контент райтъри или всякакви други райтъри :roll:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Аз тия дни се разтърсих за нещо по Интернет и попаднах на 1 интересна обява за попълване на Интернет анкети...Прозвуча ми интересно и се регистрирах в 1 сайтче...В обявата пишеше 100 лв. месечно, ама нещо досга само 1 анкета ми пратиха, а трябва да събереш бая точки, за да получиш паричен еквивалент....Някой попадал ли е на това и реално ще ти дадат ли нещо? :roll:
lo_flo
Драскач
Курс: втори

Мнение от lo_flo »

got написа:Аз тия дни се разтърсих за нещо по Интернет и попаднах на 1 интересна обява за попълване на Интернет анкети...Прозвуча ми интересно и се регистрирах в 1 сайтче...В обявата пишеше 100 лв. месечно, ама нещо досга само 1 анкета ми пратиха, а трябва да събереш бая точки, за да получиш паричен еквивалент....Някой попадал ли е на това и реално ще ти дадат ли нещо? :roll:
globaltestmarket.com ли е сайта, аз работи в тази фирма,бтв нашата фирма предлага такава надомна работа, докато кандидатствах си бачках жкъщи, ако се интересуваш ЛС
Който не пие на екс, да не види секс!!!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Ами не, не е този сайта. :) Нещо с нетпанел и т.н.В какво точно се изразява работата, за която говориш?Пиши на ЛС.Месри. :)
Аватар
Цвети
В началото бе словото

Мнение от Цвети »

got написа:Аз тия дни се разтърсих за нещо по Интернет и попаднах на 1 интересна обява за попълване на Интернет анкети...Прозвуча ми интересно и се регистрирах в 1 сайтче...В обявата пишеше 100 лв. месечно, ама нещо досга само 1 анкета ми пратиха, а трябва да събереш бая точки, за да получиш паричен еквивалент....Някой попадал ли е на това и реално ще ти дадат ли нещо? :roll:
Ейй, искам и аз да знам кой е сайта, пишете ЛС :lol:
.:: Статистика - I курс ::.
Аватар
shadowvania
От дъжд на вятър

Мнение от shadowvania »

Кажете направо тука сайта, че и на мен ми звучи интересно. И аз си търся надомна работа :roll:
Геолого-географски факултет!
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

да, айде да дадете информация тук, ако не е толкова строго секретно :D
Brainless Pirate
Гутенберг

Re: Надомна работа чрез Интернет

Мнение от Brainless Pirate »

Nightfall написа:от много места съм чувала, че има различни видове надомна работа чрез интернет - сортиране на новини, писане на статии, попълване на таблици и др. подобни. искам да попитам хората тук някой знае ли за фирми, организации или сайтове, където се предлага нещо подобно?
Работила съм такива неща, но не се е водило "надомно", така че може би ще ги намериш по-лесно, ако не търсиш да пише специално надомно. На практика се получава, че можеш да вършиш работата от вкъщи, защото всичко е през компютър и нет и можеш просто да го пращаш от у вас. Но също е възможно фирмата да ти даде един комп в офиса и там да го вършиш. Може и по двата начина, зависи кога как ти е удобно. Работите съм ги намирала чрез познати и също чрез джобс.бг.

Исках да ти кажа да не се ограничаваш в търсене на обяви за надомна работа, тя после ще се окаже надомна, ако е от такъв тип.

Също, на тези, които са писане на текстове, плащат достатъчно пари като за такъв вид неспец. труд, ако можеш да пишеш сравнително бързо и ефективно, естествено.
Публикувай отговор

Обратно към “Работа, стаж и кариера”