ЕТНОЛОГИЯ

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

Е недей да оставаш първи курс де, пожелавам ти да си вземеш всички изпити!!!Значи ще се запознаем още на 1-ви с по-големите, ще бъде голяма лудница :lol:
Не от висотата, от низостта ми се гади.
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Ех... понеже сме едни батковци и какички няма да ти описвам :) Ама поне ще ви дадем информацийка за любимите професори :) Щото при нас , ако не бяха 2ри курс .. нямаше да издрапаме ;) Иначе за лудницата , аз няма да ти описвам колко се стресирах като влязах в поразителната 40-та (напомняща силно кибритена кутийка ) аудитория и видях вътре 40тина човека :) Абе супер си е всъщност ;)
In vino verittas
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

Еми значи и вие ще помагате на заиците тая година, а ние догодина на новите и така :wink: Много се радвам, направо супер, хайде вече да е 1-ви!!! :D Искам да се запозная с нови хора и да започват студентските години!!! :D
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

ехеее и аз искам да е първи октомври, ама има повече от месец дотогава :x а ако можеше да започнем с практиката :P :D :Pехеее мечти :D
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

etnolojka:) написа:ехеее и аз искам да е първи октомври, ама има повече от месец дотогава :x а ако можеше да започнем с практиката :P :D :Pехеее мечти :D

ХЕХЕХЕх де да можеше и 2ри курс с нея да почне , ама на ... :) Почва с поправителната. .. Иначе до практиката ще имате много перипетии не се притеснявайте ... то са едни въпросници , едни чудеса :) Иначе идеята за 1ви и на мен ми допада , че нещо ми е домъчняло за колегите ...
In vino verittas
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

HMH написа: И все пак съм на мнение,че ако човек съумее да я комбинира с някоя прилична магистратура по-нататък ( туризъм е най-яркия пример), наблагя повече на езиците и разните там квалификации, няма да сгреши.
ти към такава магистратура ли си се насочил, защото аз май окончателно съм решила ,че искам да запиша магистратура по културен туризъм към вашата специалност, но това на есен или по-скоро към зимъзка живот и здраве :roll: :lol:
Като птичка в небесата :)
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

споко ще се справиш- ние всички вярваме в теб :D колко изпита имаш?
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

смешко ще стане втори курс иначе ще му откъсна ушите :lol: Вярвам в тебе човече, ще се справиш, няма да останеш :wink: най-вероятно ще се висим на 1.10 или пък по-рано на някоя форум-срещичка, домъчняло ми е за тебе колега :lol:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

е добре де :) Уредете някоя форумна срещичка и ще се появя с най-голямо удоволствие :) Иначе изпитчетата ми са само 2 ... като изключим , че трябва да пиша за практиката ама са гаднички .. Ислям при Павлочил и археология при Рабаджиев (моя персонален любимец) иначе си мисля , че ще се справя де .. ама да видим :) Каквото сабля покаже..
In vino verittas
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Иначе това с културния туризъм ,който с гордост казвам е към наща специалност е готино , обаче са все същите мутри от етнологията , доколкото чух :)
In vino verittas
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

щом са два е добре, да не са повече :D ще се справиш , даже вече усещам как на нпърви октомври ще черпиш :P :wav:
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Е, да, знам си аз факултета, то като гледам половината неща ще съм ги учила, но какво пък :arrow: повторението е майка на знанието :lol: Иначе доколкото видях май гласят срещичка закъм 7-9 септември, некъде тогава, ама ще видим.айде успех и да пребориш исляма и най-вече Рабаджиев :lol:
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

А заичетата няма ли дя ги вземете на форум срещичката :bunny: :oops:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Ма ще ви вземем и вас бре стига да сте сериозни :)
In vino verittas
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

е как, сериозни сме, много даже :D :P я ме открехнете с колко невзети изпита можеш да запишеш
Заключено

Обратно към “ИФ”