Размисли и страсти с: FeverNew

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

don_angelitto, 65 кила съм бате :arrow: не влизам в категорията :lol:

Иначе обещавам утре да задам някой друг въпрос на колегата филолог, че сега бързам за нощна смяна.

По-здрави :wink:
The harder you fall, the higher you bounce...
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

1.Как се казваш? :lol:
2.Какви са мечтите ти?
3.В какво вярваш?
Toto-I will remember
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Степенувам въпросите по мащабност:

1. Как ще ги стигнем... държавите от Западна Европа (въпрос на футболна тематика) ?

2. Какво трябва да се случи, за да видим отново "Славия" шампион?

3. От какво според теб има нужда ФК Форум СУ през новия "сезон" :twisted:
The harder you fall, the higher you bounce...
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Ice_Spirit написа:1.Как се казваш? :lol:
2.Какви са мечтите ти?
3.В какво вярваш?
1. Има ли значение? Ангел се казвам.
2. Много са... Трудно ми е да изброя всички... Най-вече искам да съм се усмърдял от пари вбъдеще :lol:
3. И на този въпрос не мога да отговоря еднозначно. В много неща вярвам, в много - не. Вярвам, че в тази държава няма бъдеще.
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

TheGreat7 написа:Степенувам въпросите по мащабност:

1. Как ще ги стигнем... държавите от Западна Европа (въпрос на футболна тематика) ?

2. Какво трябва да се случи, за да видим отново "Славия" шампион?

3. От какво според теб има нужда ФК Форум СУ през новия "сезон" :twisted:
1.Че то според класирането по държави за коефициентите ние сме 14-и. Значи сме ги стигнали :lol: :lol: :lol:
Иначе по-сериозно ако трябва да отговоря - когато имаме поне наполовина толкова добри бази. Когато по стадионите има по-добра охрана и нормална база за зрители и играчи. А не да имаме 2-3 линцензирани стадиона и всички по-сериозни мачове да се играят на Националния стадион.

2. Смяна на президента, идване на нов собственик с много пари в джоба, сериозна политика на ръководене на клуба, победи над "Левски" и ЦСКА.

3. По-голяма сериозност на играчите, повече присъствие на контролите. Все пак предстои второто издание на "Мегатурнира". :)
Повече тренировки ни трябват. А, и не на последно място - трябва ни вратар.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Хммм, айде и аз :)

1. Момент, в който се чувстваш истински щастлив?
2. Нещо, с което не можеш и не искаш да се примириш?
3. Индивидът или масата? Кой е по-силен? Кое е по-ценно? "А ти от кои си?" :wink:
4. Кога България е била най-близо до твоята представа за оптимално обществено устройство и управление?
5. Коя книга си чел най-много пъти?
6. Чувстваш ли се "пораснал"? В кои отношения? И кога вече беше сигурен, че си го почувствал?
7. И засега последно- Имаш ли вече фаворит за наследник на вратарския пост на Форума? :wink:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

^PrincessA^ написа:Хммм, айде и аз :)

1. Момент, в който се чувстваш истински щастлив?
2. Нещо, с което не можеш и не искаш да се примириш?
3. Индивидът или масата? Кой е по-силен? Кое е по-ценно? "А ти от кои си?" :wink:
4. Кога България е била най-близо до твоята представа за оптимално обществено устройство и управление?
5. Коя книга си чел най-много пъти?
6. Чувстваш ли се "пораснал"? В кои отношения? И кога вече беше сигурен, че си го почувствал?
7. И засега последно- Имаш ли вече фаворит за наследник на вратарския пост на Форума? :wink:
1. Когато съм/бях с любимия човек. И когато "Славия" печели, независимо с кой играе.
2. Много е сложно и лично. Не искам да го обсъждам тук. Иначе никога не мога да се примиря с липсата на достатъчно пари. Все недостигат.
3. Не мога да кажа. Много е субективно и специфично. Всеки има нужда от някаква принадлежност към някакво общество или кръг от хората. Аз самият съм намерил няколко такива 'маси' от хора, към които се радвам и съм горд, че принадлежа. Отделно, всеки индивид трябва да се бори за своята уникалност и своя прогрес в този живот. Всеки трябва да се стреми да реализира идеалите си, както и да изпъкне с нещо. Трябва да има качества, които да го отличават от масите, в това се крие и чарът на всеки човек.
4. Пак зависи. Не можем да сравняваме Средновековното устройство на държавата с това от Възраждането, Новото време и т.н. В днешно време все още няма такъв филм. Все пак фактите говорят красноречиво - ние сме най-бедната държава от ЕС...
5. Не обичам да чета една книга няколко пъти, но често съм се връщал към "Записки от Атлантида", "Знакът и Печатът", както и серията на Робърт Дохърти "Зона 51". Кефя се и на Дан Браун, разказите на Чандлър...
6. Чувствам се на 16 години. Не се чувствам пораснал, макар че вече имам известен икспириънс в сфери от живота, в които досега бях малко бос. Човек се учи от грешките си.
7.Не. Макар че Трипио (Сашо) се справяше доста добре. Официално обявявам, че вратар нямаме!
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Провокираш ме да те поканя на Кю-разпит! :P
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”