'Фройд , Ериксън и компания' хахахаsambata написа:Честито от мен колежки! Няма да съжелявате според мен. В първи курс ще се обедите, че тази сециалност е 100000 по-приятна от психологията, защото ще имате минимум 2 психологии. Ако няма промяна - обща и възрастова. Като стигнете до Фройд, Ериксън и компания няма да вярвате на ушите си!Ако през годината имате въпроси с радост ще ви помогна. Аз и още една моя колежка, която пише тук научихме доста от хората в този форум и им благодаря.
ПЕДАГОГИКА!!!
Модератор: Pisobella
- Бисквитка
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ей, хора едно се чудя - Защо само факултета Обща педагогика си няма собствен сайт???? И въобще колегите от начална и предучилищна, специална, социална и т.н. се скъсват да си комуникират и да са осведомени за всичко, благодарение на сайта им, само ние в общата сме като някакви несъществуващи.
Вие какво мислите? 
Хората не са зли, просто не са достатъчно мъдри, за да бъдат добри!!!
- Бисквитка
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Така е Sambata, но аз се надявам сега като почне учебната година да има малко раздвижване. Общата педагогика, заслужава голямо уважение и ние сме, тези които трябва да я популяризират. Като чета из другите форуми направо ми призлява от разни изказвания като : "Педагогигиките - ад под небето"
, "Педагогика - най - нежеланата специалност"
или в педагогиките влизат всички с ниски оценки и дипломи
. Аз бих отговорила - ок - никой никого не насилва, обаче да даваш квалификации на някой или нещо, което не познаваш е най-малкото признак на ниска обща култура/давам личен пример със себе си - на първо място в кандидатстудентския картон ми беше Педагогика, дипломата ми е отлична, а оценката от изпита добра/. Педагогиката е една от най-основните фундаментални науки, които ти дават не само голяма широта в познанието за хората, живота, но и за самия себе си.
Затова се възмущавам, че в сайта на СУ всевъзможни специалности си имат лични страници, само Факултет Педагогика, специалността, с която е открит СУ си няма нищо, освен квалификационна х-ка, уч. план, няколко тел. за връзка с уч. отдел и т.н.
Да ме извиняват администраторите, но се надявам поне модераторите да се замислят и да предадат нашите вопли за справедливост и равнопоставеност между различните специалности.
Затова се възмущавам, че в сайта на СУ всевъзможни специалности си имат лични страници, само Факултет Педагогика, специалността, с която е открит СУ си няма нищо, освен квалификационна х-ка, уч. план, няколко тел. за връзка с уч. отдел и т.н.
Да ме извиняват администраторите, но се надявам поне модераторите да се замислят и да предадат нашите вопли за справедливост и равнопоставеност между различните специалности.
Хората не са зли, просто не са достатъчно мъдри, за да бъдат добри!!!
?
хора, аз съм 1 курс география и съм записала педагогически профил.Имам педагогика при ДОНО ВАСИЛЕВ гадния дъртак и той ме скъса заедно с още един колега.Питах кой ли не но никой не знае къде е този нещастник и не се знае дали изобщо ще има изпит зашото може и да е забравил... а от това зависи дали ще запиша 2ри курс или не... ако някой знае моля ви се да ми отговори.. 
- Forester
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ако говориш за сайта на ФНПП fnpp.uni-sofia.bg, не виждам да тече бурна комуникация.Бисквитка написа:...колегите от начална и предучилищна, специална, социална и т.н. се скъсват да си комуникират и да са осведомени за всичко, благодарение на сайта им...
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
- RealSugar
- Постоянно присъствие
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: ?
Знам, че колегите имат експериментална при него, днес като ида до ректората ще видя на коя дата ще е там и утре ще ти пиша датата, ако това те устройваSU_sux написа:хора, аз съм 1 курс география и съм записала педагогически профил.Имам педагогика при ДОНО ВАСИЛЕВ гадния дъртак и той ме скъса заедно с още един колега.Питах кой ли не но никой не знае къде е този нещастник и не се знае дали изобщо ще има изпит зашото може и да е забравил... а от това зависи дали ще запиша 2ри курс или не... ако някой знае моля ви се да ми отговори..
:(
мерси много пиле, знам само че той се пенсионира и реши да скъса мене и още един колега...като запоследно да се изгаври... и има голяма вероятност да е забравил ...но това ше влоши само положнието.. и без тва имам 5 изпита... и няма как да запиша 2ри курс
заради тъпите комплексирани преподаватели... но все пак ако успееш да разбереш пиши... аз питах кой ли не и никой не знае...