Театрална трупа на СУ
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Al-x4o
- От дъжд на вятър
- Специалност: Публична комуникация
- Курс: семестриално завършил
- Обратна връзка:
Театрална трупа на СУ
някай може ли да ми даде инфо дале в СУ има някаква трупа, че ми се иска да си продължа с театъра. 4 години не искам да ги губя 
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
И аз не исках да губя 5 години , но не ме приеха
Има кастинг всяка година, но не знам тая година на коя дата ще бъде. Ослушвай се и чети листчетата, залепени по стените, обикновено си правят плакати. Освен това, предполагам,че ще ви дадат едни вестници ориентировъчни, заедно с книжките, в тях би трябвало да пише датата на кастинга , къде и в колко часа. Когато аз бях, мисля,че беше около 2 седмици след началото на учебната година. УСПЕХ!
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мисля,че е само за първи и втори курс. Освен това аз...как да ти обясня, лесно се отказвам
Не успях да се преборя с нашите за НАТФИЗ, какво остава пък когато режисьор не ме е одобрил...Много ми беше криво тогава и не ми се унижава втори път. За мен ще си остане нереализирана мечта театърът...или поне нереализирана чрез СУ 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Има магистратури - режисура за ДТ, различни екранни щуротии, предполагам, че театрознание и драматургия. Тая година има и терапевтичен и образователен КТ при Румен Рачев (Лексикооооооооон, Лексикон...
), но няма прием за режисура за КТ (дори и за бакалаври). Дано година, в която завършвам, да има, че ми е мерак неземен.
А искам да ви питам, макар че не е тука мястото, ама не ми се отваря нова тема - ако имам примерно 1 бакалавърска степен, колко магистратури мога да запиша, или няма значение, стига да мога да си плащам? Щото аз ще взема 2 бакалавърски, ама ме тегли към 3 магистратури...Възможно ли е?
А искам да ви питам, макар че не е тука мястото, ама не ми се отваря нова тема - ако имам примерно 1 бакалавърска степен, колко магистратури мога да запиша, или няма значение, стига да мога да си плащам? Щото аз ще взема 2 бакалавърски, ама ме тегли към 3 магистратури...Възможно ли е?
- Al-x4o
- От дъжд на вятър
- Специалност: Публична комуникация
- Курс: семестриално завършил
- Обратна връзка:
между другото, мн бях навит за НАТФИЗ, ама мн връзки трябват за там, гарантирано. а то не ми е някаква идея фикс. просто обичам да контактувам с публиката. там няма да ме приемат, понеже аз не заучавам текстове - играя както ми излиза от сърцето!!! в това ми е тръпката
имам един приятел, с който постоянно импровизирахме и сме разплаквали хора от смях. наистина
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
едва ли, нали трябва да минеш кастинга?! освен ако не отидеш да убеждаваш режисьора колко си добра, но аз на такова унижение не бих се подложила. Аматьорски групи мисля,че има и други, аз имам един приятел, който играе в една, дори имаха разни представленияbee написа: ааа за тази театрална група, в случай, че не си разбрал на време, дали може да се запишеш мааалко по късничко? някои знае ли?