Избор на чужд език
Модератор: Boromir
- snowy
- В началото бе словото
Избор на чужд език
Някой да има представа как се избира чуждият език? Това сега при записването ли трябва да стане (ако съм приета де)? Кандидатствам МО и имам няколко въпроса. До колкото знам, там се изучавата 2 езика. Първият е сигурно този, с който влизам. А вторият измежду кои се избира? И как се определя нивото? А има ли възможност на 3-ти език? Някой ако знае, да драсне няколко реда 
Everything alters in the twinkling of an eye...
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
Re: Избор на чужд език
О, появиха се и най-новите попълнения в МО.veronika_smile написа:Някой да има представа как се избира чуждият език? Това сега при записването ли трябва да стане (ако съм приета де)? Кандидатствам МО и имам няколко въпроса. До колкото знам, там се изучавата 2 езика. Първият е сигурно този, с който влизам. А вторият измежду кои се избира? И как се определя нивото? А има ли възможност на 3-ти език? Някой ако знае, да драсне няколко реда
В първи курс е задължително изучаването на 2 чужди езика. Но естествено никой няма ви спре, ако искате да учите повече от 2
А относно нивото- логично е да имате на най-високо ниво на езика, по който сте държали изпит и сте приети с оценката от този изпит. Но има хора, кандидатствали и съответно приети с изпит по английски, а са завършили немски гимназии. При тях се получават 2 езика на високо ниво и имат възможността да се "хвърлят" и при двата в групите, които са на ниво "първи чужд език".
Сега празнувайте, а на есен в ЮФ.
- Hide_in_Rainbow
- В началото бе словото
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
Ми честно казано не знам,но напоследък ми се ще да почна да уча някъв нов език примерно испански...не знам ма тоя инглиш го уча 12 години и вече нямам стимул някак си...имам чувството,че само ще си губя времето...та затова ми се ще да пробвам нещо алтернативно....бтв ти кво писа ?Lunichka написа:korpusito,с какво мислиш да смениш english-a?