статистика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
статистика
Някой приет статистика???
Re: статистика
Аз не съм ама исках да изкажа учудването си относно това, че тази специалност по учебен план си е МАТЕМАТИКА изцяло...а видях, че момичетата са с по-висок бал за неяalexxx написа:Някой приет статистика???
Нова е дано ви хареса
- Mira-kiflichkata
- В началото бе словото
WOW, каква изненада..."момичетата са с по-висок бал"petio написа:Аз не съм ама исках да изкажа учудването си относно това, че тази специалност по учебен план си е МАТЕМАТИКА изцяло...а видях, че момичетата са с по-висок бал за неяalexxx написа:Някой приет статистика???![]()
![]()
![]()
Нова е дано ви хареса
Nice from far, far from nice 
Емии нормално е момичетата да са с по-висок бал ,като те са 2/3 от кандидатстващите.....petio написа:Аз не съм ама исках да изкажа учудването си относно това, че тази специалност по учебен план си е МАТЕМАТИКА изцяло...а видях, че момичетата са с по-висок бал за неяalexxx написа:Някой приет статистика???![]()
![]()
![]()
Нова е дано ви хареса
А инак за специалността ....,ако не си накеф с математиката не знам....
- Fed
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: четвърти
E, със сигурност приели са някой...alexxx написа:Някой приет статистика???
- Mira-kiflichkata
- В началото бе словото
Кое точно му е нормалното?!Billy написа:Емии нормално е момичетата да са с по-висок бал ,като те са 2/3 от кандидатстващите.....petio написа:Аз не съм ама исках да изкажа учудването си относно това, че тази специалност по учебен план си е МАТЕМАТИКА изцяло...а видях, че момичетата са с по-висок бал за неяalexxx написа:Някой приет статистика???![]()
![]()
![]()
Нова е дано ви хареса!
А инак за специалността ....,ако не си накеф с математиката не знам....!
Nice from far, far from nice 
Да ама я виж баловете на специалностите:Математика, МИ, Статистика...Аз точно това се опитах да кажа...че принципно във ФМИ са малко момичетата, а за тези специалности те са с по-висок бал от момчетата което си ме учуди:)DiStuRbeD написа:глупости на квадрат .... момичетата във ФМИ са мн по-малко .... тука да не са ви филологиите