Цигани бият и трошат, скачат на полицаи

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

Изображение
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

Изображение
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

Изображение
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

А забелязал ли си кой беше в основата на всичко?
Изображение
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

....Изображение
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Тия цигани ще ни избият. Българите не сме задружни като тях.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз
Специалност: Компютърни науки
Курс: четвърти

Мнение от Fed »

А, уктц, познаваш ли някой от тези цигани... :lol: :lol: :lol:
Disasterpiece

Изображение

Този е виновникът. И май се гласи за районен кмет :lol:
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Трябвало е още съвесм в началото да вкарат полиция и жандармерия да стрелят по мангасарите със стоп патрони за да не се стига до такива ситуации.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Disasterpiece

От името на Софийската градска организация на ВМРО – БНД днес беше внесен сигнал до Районна прокуратура – София във връзка с безредиците и грубото нарушаване на обществения ред, организирани и проведени от циганската общност в район Красна поляна. Към сигнала са приложения копия от български ежедневници, публикували материали, включително и снимкови, документиращи циганския произвол.
Според ВМРО – БНД са извършени престъпления по глава III, раздел I, членове 162- 163 от Наказателния Кодекс, а именно престъпления против националното и расовото равенство. Организираната за вандалски действия тълпа съзнателно разруши частна собственост на български данъкоплатци и издигна лозунг “Смърт на българите”.
ВМРО – БНД призовава Софийска районна прокуратура, в рамките на правомощията и задълженията си да разпореди проверка по случая, да установи и изправите пред съда виновните лица с цел да бъдат предотвратени бъдещи подобни кофликти.
Disasterpiece

Размириците в кв. “Факултета” са инициирани от Цветелин Кънчев, твърдят цигани от квартала

16 август 2007 | 16:02 | Агенция "Фокус"

София. Размириците в кв. “Факултета” са инициирани от лидера на “Евророма” Цветелин Кънчев с цел да спечели гласове на изборите, сигнализираха жителите на квартала пред Агенция “Фокус”. Оттам посочиха, че четири години Кънчев не бил стъпвал във “Факултета” и там традиционно партията му нямала позиции. “Затова сега предизборно измисли, че в квартала идвали скинари. А всъщност той самият се обажда на циганите да им каже да се подготвят със сопи и брадви, защото идвали скинари. В другия момент пристига със зам.-министъра на вътрешните работи Камен Пенков, областния управител и Бойко Борисов да укроти циганите, за да го видят по телевизията и да не го забравят”, обясниха възмутените роми. “Цветелин Кънчев се явява едва ли не като ангел-хранител на циганите, за да може да вземе 10 000 гласа и най-вероятно е успял. Ние циганите сме първични, подаваме се, когато някой ни “пали фитилите”, както той каза снощи”, каза жител на ромския квартал. Във “Факултета” има 45 000 жители, от които 12 000 гласоподаватели.
Жителите на квартала разказват, че там нямало никакви набези от скинари и животът бил съвсем спокоен допреди ексцесиите от тази седмица. “Цветелин Кънчев продава циганите като агнешки кожи”, каза жител на “Факултета”. Той бе категоричен, че не може човек, който не е циганин да бъде лидер на циганите. “Цветелин Кънчев не знае една дума на цигански. Какъв лидер е той?” – попита ромът.
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Ако бяхме малко по-нормална държава този човечец моментално щеше да отиде в затвора...
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
A.Levitte
В началото бе словото

Мнение от A.Levitte »

Паган написа:Бойко Борисов се скарал на полицията! Казал да хващат всеки,
който бил с вилица, секира или тояга в ръка. Казал също
да хващат всеки, който е потенциален нарушител на реда.

А КАКВО ПРАВИ ПОЛИЦИЯТА ДОСЕГА?
БРАВО, БАТЕ БОЙКО!!!

Смешници, всички са смешници. Ама по-големи смешници
са не управляващите, а тези, които са управлявани.
A.Levitte написа:Според мен, както вече казах, няма никакво етническо напрежение - има единствено зле скалъпен сценарии, в предвид местните избори.
А и българите са доста по-интелигентен народ от германци, французи за да добие ксенофобията и расизма някаква гражданственост
Българите са едни от най-толерантните народи. И аз съм горд с това.
Това че отделни хора (като мен) мразят цигани и чуфути(+ някои турци), не означава, че всички хора ги мразят.

Всичко се прави с цел разклащане на държавата. И то доста успешно.
Сега коментираме Косово. Утре ще коментираме Република Родопистан.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Е, объркал съм, чИфут се пише, с "и".
А ако не ти харесва самата дума - и "жид" става.

П.П. Намерете стихотворението на Вазов "Жидов гроб" и го прочетете,
ако има някой, който не го е чел все още!
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

аз не съм
а преди малко направих една разходка между Света троица и Красна поляна и ми направи впечатление: цигани в коли надули музика се разкарват като гъзари, цигани по пейките гледащи нагло минаващите българи, цигани в рейса - направо излегнали се, всеедно са господари
what the hell, man! :shock:
наистина направи впечатление, досега дори не знаех че ги има толкова из Света Троица, като че ли са излезли да позират нарочно!
Публикувай отговор

Обратно към “България”