Кажете си честно хора - приятно ли ви е да четете работи на интернетица?? На мене - определено не и повечето ги пропускам.
Понеже е форум на Софийски Университет "Св. Климент Охридски", няма ли да му отива да се въведе Kredor
Ще е по-приятно, удобно и някакси....нне знам, по-уютно на всички
Аз много се измъчвам като чета Internetiza и много често също пропускам постингите написани на този странен език с каква ли не транскрипция! И много често оправданията, които чувам по този въпрос са, че или пишат от клуб или че...СА ЗЛЕ С ПРАВОПИСА и предпочитат латиницата!
Първото изобщо не е сериозен аргумент, защото аз лично не съм бил в клуб, където да няма поне БДС, но друг е въпросът, че наистина много често клавиатурите са така изтъркани, че наистина ако не знаеш подредбата на знаците няма да се оправиш!
А второто има ли нужда от коментар..!!!???
офтопик
Гостът за пореден път съм аз и искам да попитам може би Димо защо този форум непрекъснато ме изхвърля като се логна?????????????????????????????????????????????????????????????
Опитай да изтриеш cookie-то ти, което е от forum.uni-sofia.bg. Или виж в настройките да не си ги спрял изобщо. При мен никога не се е случвало, така че не мога да се сетя за друга причина.
Може би си прав, че е от Zone Alarm - блокира ми 3 част от кукитата!Дали в това е проблемът?
Сега му позволих за този форум и дано няма повече проблеми!
Az opredeleno nqmam problemi s pravopisa,no puk si mi e priatno da pi6a na latinica I kvo lo6o v tova?!Ne bih kazala,4e na4inut,po koito 4ovek pi6e vuv forumite,go opredelq kato patriot ili rodootstupnik.....Za6toto moje6 da pi6e6 postoqnno na kirilica,no da izpolzva6 kup 4ujdici,koeto suvsem ne e rqdka praktika-za sujalnie:(Zatova az bih promenila priziva ot"Pi6ete na kirilica"na"Pi6ete na bulgarski"!
"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Принцеске,
наистина ми енеприятно да чета неща, написани по този начин като твоя, да не говорим, че всеки използва различна транскрипция и понякога си е цял героизъм да разчета някоя дума! А особено се дразня, когато някой пише на кирилица пък използва 6 и 4-ки - като че ли му спестяват някой знак... Нищо няма да ти стане ако се опиташ да пишеш на кирилица!
Според мен човек, който има кирилица, а пише на латиница умишлено наистина има някакъв проблем с правописа и граматиката, т.е. не е уверен в себе си за тези неща!
А и писането не на кирилица прави доста лошо впечатление!
Наистина ми писна - това горе пак съм аз - разреших от всички възможни места кукита за този форум и проблемите продължават...- .логнат съм, всичко е ОК и в момента като пращам нов отговор ме изхвърля - някаква идея ?
Радвам се, че от трима човека, изразили мнението си по въпроса, двама мислят като мен....
Принцеске, ако да пишеш на собствения си език означава да си определен родолюбец и патриот, представям си - сигурно да тачиш примерно делата на народните будители значи да си фашага може би