Imax 3D киното...

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

collins
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от collins »

и аз гледах същия филм, но не ме впечатли самото 3D кино, имах по-големи очаквания
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Наистина има какво още да се желае,още повече ,че тези демонстрационни филмчета дето ги пускат омръзват и вече не ти се ходи на това кино :roll:
.
Аватар
lady_di
В началото бе словото

Мнение от lady_di »

Гледах Дядо Коледа срещу Снежния човек и беше адски забавно :geek: , а 3D за първи път си е готино изживяване :albino: . Някой да е гледал Галапагос вече?
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!!!
Аватар
`SerPenTiNe`
В началото бе словото

Мнение от `SerPenTiNe` »

Аз също гледах "Космическа станция" и не мога да кажа че беше най-интересния филм, но определено беше готино преживяване, защото това беше първия IMAX филм, който съм гледала. Преди да почне филма имаше реклама на друг за морския свят - е него определено бих го гледала! :D
Аватар
lady_di
В началото бе словото

Мнение от lady_di »

Гледах "Галапагос" и останах приятно изненадана. Доста интересно и забавно филмче и поучително няма спор. Надявам се скоро да пуснат и "Sharps"! :blob8:
Трябва и нещо по-кърваво да има... :twisted:
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!!!
Аватар
tonia kostova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tonia kostova »

не е българска работа..тези филмчета съм ги гледала и във Франция, там също се въртят едни и същи:)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”