Хари Потър и Орденът на Феникса
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Black Raven
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Гледах го тоя ХП 5, хареса ми, обаче много бързо мина. Има много изпуснати моменти...и то важни
Просто е невъзможно да побереш целия сюжет в някакви си 3 часа, че и по-малко. Но пък Бела и Ъмбридж бяха перфектни откъм визия и игра. Хърмаяни...ми...Ема си е руса по принцип (и скоро ще стане абсолютна блондинка, тъй като ще участва в някакъв друг филм)...и аз не бях много очарована, дано до последния филм не стане руса като Драко
Между другото ми е любимата героиня и наистина никога не съм си я представяла с руса коса. По едно време пък ми се стори, че не виждам белега на Хари. Може и от качеството на филма да е било, не беше първа хубост ненагледна...(пиратството не ограбва, оле!)
А, пък Снейп си е абсолютен феномен, винаги съм му се кефила по някакъв неразбираем начин
Последната книга я изядох за няколко дни. Краят не ме учуди, понеже стана така, както очаквах.
P.S. English rules!
А, пък Снейп си е абсолютен феномен, винаги съм му се кефила по някакъв неразбираем начин
Последната книга я изядох за няколко дни. Краят не ме учуди, понеже стана така, както очаквах.
P.S. English rules!

- Black Raven
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
интересен емотиконBlack Raven написа:От ХП 4 насам няма абсолютно нищо детско (: Третата част беше нещо като преход от първите 2 към останалите няколко. Представям си последните 2 филма как ще ги направят...важното е, че цялата тая история приключи (и то както трябва). *зяпа през прозореца*
Ще взема да ги изгледам всичките
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
аз съм ги чела книгите без последната, а от филмите освен от първия и втория съм много разочарована. Иначе и книгите не са високо литературно четиво, но пък са отпускащи и неангажиращи...
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Като се абстрахираме от факта, че доста неща бяха изрязани (все пак това е Книга 5 - най-дългата, няма как да е по друг начин), филмът беше доста добър. Радклиф играе добре, Белатрикс ме кефи, битката между Дъмбълдор и Волди беше зрелищна.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.