Пропукване
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Пропукване
Позволявам си да отворя нова тема в този замиращ раздел
Гледахте ли този филм? Интересно би ми било да чуя и чужди мнения относно него. На мен лично много ми хареса, но аз може би съм пристрастен поради склонността ми да търся под воловете телета и да си падам по Антъни Хопкинс. От друга страна, приятелката, с която ходихме също много го хареса, а на нея рядко й харесват сериозни филми.
Опитах се да напаравя някакво ревю в темата, но се опасявам, че в стремежа си да не разкрия нищо от сюжета го поосрах доста.
Кажете, ако имате нещо за казване.
Гледахте ли този филм? Интересно би ми било да чуя и чужди мнения относно него. На мен лично много ми хареса, но аз може би съм пристрастен поради склонността ми да търся под воловете телета и да си падам по Антъни Хопкинс. От друга страна, приятелката, с която ходихме също много го хареса, а на нея рядко й харесват сериозни филми.
Опитах се да напаравя някакво ревю в темата, но се опасявам, че в стремежа си да не разкрия нищо от сюжета го поосрах доста.
Кажете, ако имате нещо за казване.
Последно промяна от Smoking Mirror на 14 Авг 2007, 01:59, променено общо 2 пъти.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- radja
- Гутенберг
- Курс: втори
Филмът е страхотен. Веднъж в Холивуд наблегнаха на сюжета и дадоха повече пари за декори вместо за фойерверки и за чупенето на декори и определено се получи.
Сюжетът е достатъчно сложен, за да си "на нокти" до края, а в отговор на това завършекът отговаря на всички въпроси, които могат да бъдат зададени.
Антъни Хопкинс няма какво да го коментираме. Райън Гослинг обаче е не по-малко впечатляващ.
Лично аз препоръчвам да се гледа на кино. Просто филмът си заслужава 7те лв.

Сюжетът е достатъчно сложен, за да си "на нокти" до края, а в отговор на това завършекът отговаря на всички въпроси, които могат да бъдат зададени.
Антъни Хопкинс няма какво да го коментираме. Райън Гослинг обаче е не по-малко впечатляващ.
Лично аз препоръчвам да се гледа на кино. Просто филмът си заслужава 7те лв.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
интересно замислен,но много претупан ми се стори,а на места имаше много пресилени реакции,антъни хопкинс прави филма,иначе не ме впечатли самия сюжет,можеше много по-заплетено да е,а също така и по-дълго
не помня точно колко беше дълъг филма,но да се гледа филм под 2 часа според мен е чиста загуба на време
не знам,може би просто моите очаквания бяха прекалено високи...

- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А някой сети ли се, че всъщност е напълно логично (внимание, спойлер) двата пистолета да имат различни номера и когато проверят единия да загреят моментално къде точно е другия? Това ми е основната критика към филма.
Peace is a lie. There is only passion.
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Като се имат предвит актъорите в главните роли...сюжета ..и т.н -определено предизвиква интерес.Сега ще си го дръпна.. ::::::::)
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Най - силната роля на Райън Гослинг за мен лично е в "Твърда вяра" - филм за един евреин-скинар
...абе....шантав филм..с мнго награди
А отноно "пропукването"....филмчето си е доста квалитетно...най ме изкефиха странните, железни нещица, които си правише онзи... до края си мислех че е направил пистолета на подобно нещо
...абе....шантав филм..с мнго награди
А отноно "пропукването"....филмчето си е доста квалитетно...най ме изкефиха странните, железни нещица, които си правише онзи... до края си мислех че е направил пистолета на подобно нещо
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ