ама мен така не ми е готино и щото работя...тряя стане организацията, а като не знам за какво става въпрос... ква организация, кви пет леа дет се вика.
Мерси предварително.
Модератор: Don Horhe
Не че искам да те отчайвам нещо, но не очаквай че ще научиш нещо кой знае какво по тези езици в Археологията, просто куца системата с преподаването и затова, пък и без това езиците са достатъчно трудни за разбиране,но ще видиш сам деmrent написа:Ако има повечко логика в старогръцкия и латинския ще е добре
Аз ще бъда 1ви курс археология тази година и знам, че ще ги учим, но си нямам никаква идея от тях. Дали ще е полезно наистина да отида на тези курсове, за да имам някакви впечатления преди да започне годината
хехе,ако Лозанов верно ни предаваше,можеше и да научим нещо, но увиMissMarple написа:Ако не намираш логика в тези езици, как изощо ще намереш в собствения си?мисля, че колегите археолози може да очакват много в това отношение - асистент Иво Лозанов ще ви обясни подробно предполагам
и няма от какво толкова да се плаши човек, не са трудни езиците, противно на разпространеното мнение, щом веднъж навлезеш в спецификата на културата и Платон ще е напълно разбираем дори за неспециалистите