колеги и колежки , обадете малко присъствие в този форум и споделете кога започваме процеса по "масово алкохолизиране"
"Професия: Журналист"
Модератор: Boromir
-
salvia
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
"Професия: Журналист"
колеги и колежки , обадете малко присъствие в този форум и споделете кога започваме процеса по "масово алкохолизиране"

- TimShel_Girl
- Драскач
- TimShel_Girl
- Драскач
-
salvia
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
за тъпо не бих казал че ще стане тъпо , а по-скоро ще се превърне в някакъв нормален начин за общуване и няма да ти прави впечатление въобще:) между другото след 4 годинки ще ти стане много мило ако някак си прочетеш тези постове ( за "колегите" , а и не само..
)
сега се сетих да ви застрелям с 1 въпросче... във факултета се видях с 1 наш КОЛЕГА
( и аз като го кажа ми идва да запея нещо на "Ъпсурт"
) та той ме попита дали ще се изучава някаква математика , защото знам че попринцип за почти всички специалности е задължителна , макар и на основно ниво. всъщност някой ако има информация за нещо като учебен план - да си каже
аз лично след доста упорито ровене в Гугъл открих само 1 доста кофти сайт...
сега се сетих да ви застрелям с 1 въпросче... във факултета се видях с 1 наш КОЛЕГА

- peppsy_lina
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
глупости, това ми се вижда пардоксално, че за какво му е на журналист математика
При това "основното ниво" на математикатА би трябвало да е било в училище
.Иначе тези прогрАми, които открих аз са малко старички, но не вяржам да се различават много от сегашните.
клик
клик
В спора истината се ражда, умира от глад за смисъл и почва да смърди ужасно.