Правистите - тук

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
fAsTLanE
От дъжд на вятър

Мнение от fAsTLanE »

summer написа:Трябваше да идеш :!: Те за кво са там, ако не за да раздават автографи?! :lol:

п.п. Кой егоцентрик се беше подписал на ректор? :lol:
Един дето 4 пъти му повторих да си попълни документите преди да влезе.Видяла ли си него на опашката,значи си видяла и мен.
Аватар
jordanoff
От дъжд на вятър

Мнение от jordanoff »

summer написа:М/у другото има място за подпис на декан и на студ. карта. Нея ще я даваме ли?
Асоциация на студентска карта?
:arrow: Отстъпки!

Мухахах :lol:
Аватар
summer
Да живей словото

Мнение от summer »

Не съм го видяла, четох някъде из форума :) Аз се записах на 7ми, ако си бил тогава може и да сме се засекли :)
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
Аватар
fAsTLanE
От дъжд на вятър

Мнение от fAsTLanE »

И аз се записах на 7ми..а пък ей тоя дето се разписа на ректор беше пред мене...няма такъв човек...забави опашката с 40 мин.
Аватар
uNDiDo
От дъжд на вятър

Мнение от uNDiDo »

fAsTLanE написа:И аз се записах на 7ми..а пък ей тоя дето се разписа на ректор беше пред мене...няма такъв човек...забави опашката с 40 мин.
И при мене имаше такъв тип. Един с раница. :lol:
I love Deny ! :oops:
Аватар
summer
Да живей словото

Мнение от summer »

fAsTLanE написа:И аз се записах на 7ми..а пък ей тоя дето се разписа на ректор беше пред мене...няма такъв човек...забави опашката с 40 мин.
:lol: аз влезнах преди да излезнат в почивка и в общи линии всичко мина кротко. Имаше и разни люти родителки, които си бутаха наследниците да пререждат и само създаваха напрежение :wink:
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
Аватар
fAsTLanE
От дъжд на вятър

Мнение от fAsTLanE »

uNDiDo написа:
И при мене имаше такъв тип. Един с раница. :lol:
За един и същ човек говорим...раницата го издаде :)
Аватар
uNDiDo
От дъжд на вятър

Мнение от uNDiDo »

Хахаха тоя тип беше 4 или 5 човека пред мене. Светът е малък. :lol:
Аватар
fAsTLanE
От дъжд на вятър

Мнение от fAsTLanE »

То излезе че сме чакали заедно,защото и аз бях малко след него...4-5 човека точно :)
Аватар
uNDiDo
От дъжд на вятър

Мнение от uNDiDo »

fAsTLanE написа:То излезе че сме чакали заедно,защото и аз бях малко след него...4-5 човека точно :)
Хм, ти сам ли се записва или беше с приятели? Защото имаше една групичка момчета пред мен и още някакви субекти отзад (които не ги огледах)... :wink:
Аватар
fAsTLanE
От дъжд на вятър

Мнение от fAsTLanE »

uNDiDo написа:
fAsTLanE написа:То излезе че сме чакали заедно,защото и аз бях малко след него...4-5 човека точно :)
Хм, ти сам ли се записва или беше с приятели? Защото имаше една групичка момчета пред мен и още някакви субекти отзад (които не ги огледах)... :wink:
3ма бяхме...2ма от добрич и един от варна...дрънкахме глупости през цялото време.аз бях с една синя блуза :)
Аватар
uNDiDo
От дъжд на вятър

Мнение от uNDiDo »

fAsTLanE написа:
uNDiDo написа:
3ма бяхме...2ма от добрич и един от варна...дрънкахме глупости през цялото време.аз бях с една синя блуза :)
Ехх смътни спомени... :oops: То такива нерви бяха, че ми е пълна мъгла. Помня само как облекчено напусках сградата на Ректората. :lol: Аз бях с жълта блуза и сив панталон точно зад вас. :wink:
Аватар
kosjo
В началото бе словото

Мнение от kosjo »

Е чак с 40 минути :roll: ...то всъщност вие си продължихте записането просто не ме върнаха обратно.Не бях спал от 30 часа ,които изкарах на кола ,бърбан и "Кил Бил",така че съжалявам ако съм бил неадекватен.
btw...подписах се на декан :wink: и раницата беше пълна със знаме 2х2 на наш общ любим отбор и два шала :)
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

не се оправдавай, взели сме те на мушка вече^^
Аватар
RauChEr
От дъжд на вятър

Мнение от RauChEr »

kosjo написа:
Е чак с 40 минути :roll: ...то всъщност вие си продължихте записането просто не ме върнаха обратно.Не бях спал от 30 часа ,които изкарах на кола ,бърбан и "Кил Бил",така че съжалявам ако съм бил неадекватен.
btw...подписах се на декан :wink: и раницата беше пълна със знаме 2х2 на наш общ любим отбор и два шала :)
Ако ти си момчето с червената раница.. вече си една от бъдещите звезди на 1ви курс .. Прочу се вече :D
60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------

На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.

------------------------------------
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”