Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
fAsTLanE написа:И аз се записах на 7ми..а пък ей тоя дето се разписа на ректор беше пред мене...няма такъв човек...забави опашката с 40 мин.
аз влезнах преди да излезнат в почивка и в общи линии всичко мина кротко. Имаше и разни люти родителки, които си бутаха наследниците да пререждат и само създаваха напрежение
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
fAsTLanE написа:То излезе че сме чакали заедно,защото и аз бях малко след него...4-5 човека точно
Хм, ти сам ли се записва или беше с приятели? Защото имаше една групичка момчета пред мен и още някакви субекти отзад (които не ги огледах)...
3ма бяхме...2ма от добрич и един от варна...дрънкахме глупости през цялото време.аз бях с една синя блуза
Ехх смътни спомени... То такива нерви бяха, че ми е пълна мъгла. Помня само как облекчено напусках сградата на Ректората. Аз бях с жълта блуза и сив панталон точно зад вас.
fAsTLanE написа:И аз се записах на 7ми..а пък ей тоя дето се разписа на ректор беше пред мене...няма такъв човек...забави опашката с 40 мин.
Е чак с 40 минути ...то всъщност вие си продължихте записането просто не ме върнаха обратно.Не бях спал от 30 часа ,които изкарах на кола ,бърбан и "Кил Бил",така че съжалявам ако съм бил неадекватен.
btw...подписах се на декан и раницата беше пълна със знаме 2х2 на наш общ любим отбор и два шала
Е чак с 40 минути ...то всъщност вие си продължихте записането просто не ме върнаха обратно.Не бях спал от 30 часа ,които изкарах на кола ,бърбан и "Кил Бил",така че съжалявам ако съм бил неадекватен.
btw...подписах се на декан и раницата беше пълна със знаме 2х2 на наш общ любим отбор и два шала
Ако ти си момчето с червената раница.. вече си една от бъдещите звезди на 1ви курс .. Прочу се вече