Молбата - декларация за общежитие

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Music_Addict
В началото бе словото

Мнение от Music_Addict »

qwertyu написа:и кога по точно в началото на септември трябва да отидем в блок 42?
Ами, не знам, жената не ми каза. Каза само "началото на септември", пък какво точно означава това... не знам. Сигурно буквално първите дни, щото май класацията излиза на 15-ти някъде...

browneyez, балът за общежитие ти се изчислява, като разделиш общия ти бал за специалността на балообразуващите предмети. Например, ако максималният бал за специалността ти е 30, делиш на 5 и получаваш бала за общежитие. Да кажем, както моят бал е 28.31 от максимален 30, като разделя на броя на балообразуващите, т.е. на 5, се получава 5,66 - бала ми за общежитията. Дано съм го обяснила разбираемо...

mariah, пиши, като се завърнеш, да кажеш какво е станало и дали са ти поправили молбата.
TR
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от TR »

Mili (veche) kolegi!

Dobre doshli v SU! Nadqvam se da ne vi plasha, no tuk ima njakoi pravila, s koito e dobre da ste zapoznati.
- Ako ima problem, poslednijat, koito shte vi pomogne za razreshavaneto mu, e slujitel ot administracitaja na universiteta.
- Ako nqma problem, pyrvijat, koito shte go syzdade, e slujitel ot administracijata na universiteta.
- Ako imate izrjadni dokumenti, moje bi pocherkyt vi shte se okaje losh i shte vi vyrnat minimum 3 pyti.
- Ako imate propusk - Gospod samo moje da spre njakoja lelka ot administracijata da go otkrie.

Tezi hora sa specialno izbirani s konkurs i izkljuchitelno dobre dresirani. Te ne se usmihvat, rabotjat 2 chasa predi obed i 2 chasa sled tova (oficialno). Neoficialno - ne rabotjat. Ako imate nujda ot spravka - osvobodete si sledvashtite 3-4 dena!
Ima i izkljuchenija. Te sa mili jeni, koito se usmihvat na studentite i si vyrshat rabotata bez da obijdat i da vi karat da se chuvstvate kato prestypnici, zashtoto iskate da vi zaverjat semestyra. Shte poznaete tezi individi po tova, che nikoi ot ostanalite ne govori s tjah (osven studentite) i sa neobichaino vedri hora.

Zatova, mili kolegi, VNIMAVAITE V POPYLVANETO NA MOLBITE, ZA DA NE SPITE NELEGALNO PRI PRIQTELI! Nikoi nqma da se trogne, che njamate kyde da jiveete ili che ako otidete na kvartira, shte stoite gladni meseci nared. NIKOI!
Uspeh i ne zabravjaite, che vypreki shkolata na SU, vie ste umni hora (makar sled 4 godini da zagubite vjarata v tova).

Забравих да отбележа - СБО по принцип са самостоятелни, но по администрацията ще откриете приликите със СУ.
Аватар
browneyez
В началото бе словото

Мнение от browneyez »

Music_Addict благодарим ти мн :D
По-добре да си черната овца, отколкото да си просто овца!!!
mariah
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от mariah »

Сега, скъпи другарчета, мили колеги :!: :!: :!:

Днес моя милост се събуди в 4 : 30, хвана си влака до София и в 10 : 00 беше в ректората, Южно крило, етаж 2, 46-а стая или иначе казано отдел студенти на Философския факултет. Там си зададох заветния въпрос как да си поправя молбата. Лелката беше мила, на за съжаление с милия си тон ми каза, че молбите ВЕЧЕ са ги взели от СБО и ме посъветва да посетя блок 42 в Студ. град. Отидох там, накараха ми се, че трябва да ровят над 100 молби от моя факултет, но след като направих отчаяна физиономия ме пратиха при комисията, която разглежда молбите. Комисията се оказа един отзивчив младеж, който прерови всичко, извади моята молба, и ме остави да си я коригирам. ЕЕЕЕЕ щастие, викам си, най-после всичко е наред и няма да се притеснявам повече :D

НО сега се питам имало ли е нужда да ходя там, защото докато човека прелистваше молбите да стигне до моята, повярвайте ми, ако имаше 10 на които да е писано отзад, пак добре. Какво ще ги правят останалите десетки, ще ги върнат ли ? Не ми се вярва. :roll:

И така както казах поне съм спокойна. Ако някой друг ентусиаст като мен реши да се подсигури лично, успех в нелекото начинание, но за мен остава загадка колко задължително ще се окаже всъщност да декларираме, че не живеем в София, да се подписваме или да пишем дата.

TeodoraR, убедих се вече във всичко, което казваш, а дори не съм започнала първи курс :idea:
La vita e un continuo prdersi e ritrovarsi e questo non puo che dipendere da noi...
TR
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от TR »

Администрацията на СУ е със сложност, съответстваща на управление на целия китайски народ и с ефективност на администрацията на едно село, в което живеят маймуни, които от своя страна не говорят езика на администраторите.

Запазете спокойствие! Ходенето по мъките едва сега започва!
Аватар
Narsil
В началото бе словото

Мнение от Narsil »

TR написа:Администрацията на СУ е със сложност, съответстваща на управление на целия китайски народ и с ефективност на администрацията на едно село, в което живеят маймуни, които от своя страна не говорят езика на администраторите.

Запазете спокойствие! Ходенето по мъките едва сега започва!
Доста обнадеждаващо... :(
Въобще не съм полицай, господин пиян!!!
Аватар
tonia kostova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tonia kostova »

ох дано да си права!аз все пак си мисля че няма да е зле да пратя някой там да ми я оправи, че все съм на тръни.все ще намеря някой ентусиаст дето му се разправя:)пък и може да го пратя направо там където ти си отишла-може да си спестя ходенето ти по мъките.спомням си че и момичето което си попълваше документите пред мен не го огради това нещо...
mariah
В началото бе словото

Мнение от mariah »

Да, най-сигурно е да не се надяваш на техен евентуален компромис, а да отидеш направо и да се оправят нещата.
Само не знам дали твоя факултет(ако си различен от философския) също е предал вече молбите в СБО. :)
La vita e un continuo prdersi e ritrovarsi e questo non puo che dipendere da noi...
Аватар
Music_Addict
В началото бе словото

Мнение от Music_Addict »

mariah, и ти ли си философски? И аз така. :) Ами, я ми кажи, не може ли направо в блок 42 да се отиде при тая комисия, т.е. без да се минава през тия, дето са ти се накарали, ами направо при отзивчивия младеж? :D
Аватар
Music_Addict
В началото бе словото

Мнение от Music_Addict »

mariah, и ти ли си философски? И аз така. :) Ами, я ми кажи, не може ли направо в блок 42 да се отиде при тая комисия, т.е. без да се минава през тия, дето са ти се накарали, ами направо при отзивчивия младеж? :D
Аватар
Music_Addict
В началото бе словото

Мнение от Music_Addict »

Аватар
Music_Addict
В началото бе словото

Мнение от Music_Addict »

Аватар
Music_Addict
В началото бе словото

Мнение от Music_Addict »

Ох, извинявам се за многото постове, нета ми нещо се прецака. :? Някой да изтрие, please! :?
mariah
В началото бе словото

Мнение от mariah »

Ами, да, отивай направо в 42-и блок :)

Успех, Music_Addict :wink:
Аватар
tonia kostova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tonia kostova »

еми аз съм в ФКНФ.ама предполагам че всички са ги предали, и без това вече мина малко време:)айде дано да се получи:)
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”