Малко егоистично, ам'...
Второ класиране
Модератор: Boromir
- RauChEr
- От дъжд на вятър
задочници 100%... щото то просто няма файда.. а пък бройките за редовно със сигурност са запълнени 
60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.
------------------------------------
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.
------------------------------------
- Longbow
- Паисий
- Специалност: Право
- Курс: втори
/offtopic
Според една философска теория, емоционалната окраска на преживяванията (положителни/отрицателни) е без значение, защото е важно да се преживява качествено и събития с висока стойност... Нищо не може да се определи като само „добро“ или само „лошо“, т.е. и „лошите“ неща обогатяват и спомагат за личностното усъвършенстване...
/ontopic
И аз на това се надявам, ам' ще разберем след най-много 20 часа
Според една философска теория, емоционалната окраска на преживяванията (положителни/отрицателни) е без значение, защото е важно да се преживява качествено и събития с висока стойност... Нищо не може да се определи като само „добро“ или само „лошо“, т.е. и „лошите“ неща обогатяват и спомагат за личностното усъвършенстване...
/ontopic
И аз на това се надявам, ам' ще разберем след най-много 20 часа

- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
- Longbow
- Паисий
- Специалност: Право
- Курс: втори
Всъщност, най-логично е да се осъвременява базата данни, когато има най-малко допитвания към нея... Това е през нощта (аз и системния ЯДминистратор на работа правим точно същото упражнение в малките часове на нощта през седмица), а понеже и системните администратори също са хора (в известна степен), които най-вероятно трябва да са на работа към 10 сутринта, не е много адекватно да отлагат „забавлението“ по актуализирането на базата данни във време, което ще им коства намаляване на ефективността на работата за другия ден поради недоспиване...love_delight написа: Едва ли такъв зор ще си дадат ТОЧНО по това време
Моето „образовано предположение“ се базира на тези аргументи, извадени от собственото ми злободневие...
Не искам никой да се чувства обиден и/или засегнат от гореизказаното (а и от който и да е друг мой отговор на тема).
Ако имате различно мнение по който и да е въпрос, с радост ще го обмисля, след представянето му от Вас чрез „Лично съобщение“ или с отговор в съответната тема.
Благодаря
P.S.: NERD ALERT!!!

- summer
- Да живей словото
ти си роден за адвокатLongbow написа:Всъщност, най-логично е да се осъвременява базата данни, когато има най-малко допитвания към нея... Това е през нощта (аз и системния ЯДминистратор на работа правим точно същото упражнение в малките часове на нощта през седмица), а понеже и системните администратори също са хора (в известна степен), които най-вероятно трябва да са на работа към 10 сутринта, не е много адекватно да отлагат „забавлението“ по актуализирането на базата данни във време, което ще им коства намаляване на ефективността на работата за другия ден поради недоспиване...love_delight написа: Едва ли такъв зор ще си дадат ТОЧНО по това време
Моето „образовано предположение“ се базира на тези аргументи, извадени от собственото ми злободневие...
Не искам никой да се чувства обиден и/или засегнат от гореизказаното (а и от който и да е друг мой отговор на тема).
Ако имате различно мнение по който и да е въпрос, с радост ще го обмисля, след представянето му от Вас чрез „Лично съобщение“ или с отговор в съответната тема.
Благодаря
P.S.: NERD ALERT!!!
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
- avantgardistka
- В началото бе словото
dum spiro spero са казали мъдрите - ако не тази година, догодина пак ще се пробваdilqnkakk написа:хайде, хора стегнете се!не остана много време до 2 класиране.аз честно казано изобщо не се надявам щото с моя бал от 21.42 за история и на 5 класиране няма да ме приемат![]()
![]()
пожелавам на всички успех
The World is a book, and those who do not travel read only a page.
Saint Augustine
Saint Augustine
- avantgardistka
- В началото бе словото