Студентски град в New York Times

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Студентски град в New York Times

Мнение от Vintersorg »

Аватар
kamenchooo
В началото бе словото

Мнение от kamenchooo »

About 80 percent of the students go to university only to drink and drink,” said Aleksander Sirakov, 21, a student at Sofia University.
Кой е този не особено интелигентен младеж? 80% алкохолици???????????????????????? Отивали в университет само, за да пият и пият??????????????? Ей пич,аз не съм все още студент,обаче съм 1 000 000 000% сигурен , че си много далеч от истината.Вярно е че се пие доста,вярно е че има купони,но пък в България образованието е МНОГО МНОГО по-качествено от това в повечето американски университети(сигурна информация).
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Пффффхахахахах тая статия разбива всичко детско и невинно в мене :lol:
Какво ли си мислят за нас хората.........
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Kemchev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Kemchev »

:lol: :lol: :lol:
ето ви го и на БГ - http://viara-online.com/show_news.php?show=16562
Katalina
В началото бе словото

Мнение от Katalina »

Дам.. бедни български студенти :lol:
Студентски град е пълен с Мерцедеси, BMW-та и джипове, карани от изгладнели ученолюбиви колеги :lol:
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Katalina написа:Дам.. бедни български студенти :lol:
Студентски град е пълен с Мерцедеси, BMW-та и джипове, карани от изгладнели ученолюбиви колеги :lol:
Да не забравяме и Фераритата и Хамър-а, които също се мотаят често, а все пак хамъра е икономична кола, едва 50л. на 100км гори :)
А цялата статия, както описват студентски град..все едно описват някаква постапокалиптична обстановка :D Ръждясали огради и коли, блокове, обрисувани с графити, заведения, за които се знае само от уста на уста (да бе, за това цяла София е в плакати на jim beam, infinity и т.н.)....
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
Аватар
Sidharta
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sidharta »

хахахахахахахахаххахахаахахах
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

хаха.. леле мале
"Леко освежаващата гледка на знамето на ЕС трудно може да разсее впечатлението за мрачна пустош."
това твърдение направо цепи мрака...
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

"Fans of chalga — a kind of Balkanized disco that sounds something like the Borat theme song — pour into Avenue" :lol: :lol: :lol:
Аватар
Forester
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Forester »

Колкото и да ви е смешно, има много истина...
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Аватар
Aldaron
В началото бе словото

Мнение от Aldaron »

Много си е добра статийката ;) вярно че малко "гадно" са го направили да изглежда ;) но според мен всичко си е добре "The crowd comes to drink Zagorka beers (1.50 leva, or about $1 at 1.49 leva to the dollar), listen to post-Nirvana rock and play the Pamela Anderson pinball machine." така че Live Free... :)
Аватар
softy
От дъжд на вятър

Мнение от softy »

Засегнах се от статията като цяло, защото в нея се налага крайният извод, че основното битие на студентите са нощните купони по баровете и кръчмите в Студентски град. По този начин се принизява значението на обучението в университети ни. Що не пуснат статия за хилядите пияни англичани и други чуждестранни младежи, вилнеещи из Слънчев бряг!!! :shock:
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

softy написа:Засегнах се от статията като цяло, защото в нея се налага крайният извод, че основното битие на студентите са нощните купони по баровете и кръчмите в Студентски град.
Че не е ли така? Какво си мислиш, че правят в Студентски при положение няма вече квартални дискота, а БЛОКОВИ - кеф ти да излезеш от стаята долу в диското, пък ако си навитак за нещо по-така (т.е. да се накефиш на макс, да забиеш някоя или някой ей така за шампионата) се разхождаш малко до някой по-посещаван клуб. Да не забравяме, че и половината Студенстки се изсипва и по клубовет в центъра. Така че ако си засегната от нещо, то е от истината. А истината наистина боли.
ИзображениеИзображение
Аватар
pity86
В началото бе словото

Мнение от pity86 »

Немам кирилица и ще ми изтриоете съобщението а аз да си кажа че тва дето го пише в NY times е живота на средностатистическия американец дет почва с хапчета на 5 години , из... е за първи път до 10 година на живота си а на 30 вече е болен от секви болести , на 80 все още кара кола на по-широки улици от цариградско и катастрофите са мноо по чести ... ръцете му треперят и се чувства сигурен само ако има огнестрелно оръжие в него .... ( говоря от личен опит... щот в момента съм в САЩ ) ... тъй че тея боклуци от Ny да си мълчат и да не пишат глупости за студенстски град ...комунизъм не знам си кво ... те кат живеят в паянтови дървени колиби некои казва ли им нещо .... ай засега е тва... ко щете ме триите ма поне прочетете и така ..... а и за пиенеетео те тука се напиват от бирата само ... а тя да не казвам на каква течност ми напомня най много ...

***peterdi: опитай да ползваш кирилизатора на http://www.abv.bg, но ако може без много цветисти изрази
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

В петъчния брой на "Телеграф" пак имаше статия за Ст.гр. Остро го разкритикуваха, че студентите само се напиват и никой не учи сериозно :(
Ibiza DJ
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”